EP - 10% Hedrin Once tetűirtó gél (100ml)

Hedrin Once tetűirtó gél (100ml)

3 422 Ft 3 080 Ft

A Hedrin Once tetűirtó gél egy színtelen állagú készítmény, amely hatékonyan pusztítja el a fejtetvek és a serkék 100%-át, 15 perc alatt. Fizikai úton hat, a fejtetvek megfulladnak, emellett Penetrol-t tartalmaz, amely a peték elpusztítását támogatja.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 127960 ÁFA: 27%
Egységár: 30.8 Ft/ml Nettó ár: 2425.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Hedrin Once tetűirtó gél egy színtelen állagú készítmény, amely hatékonyan pusztítja el a fejtetvek és a serkék 100%-át, 15 perc alatt. Fizikai úton hat, hogy elzárja a levegő útját a fejtetvek elől, emellett Penetrol-t tartalmaz, amely elősegíti a termék bejutását a fejtetű petéibe, hogy elpusztíthassa azokat.

A Hedrin Once folyékony gél már egyetlen 15 perces alkalmazás után klinikai tanulmányokkal bizonyítottan hatékony, de a használatot követően egy hétig ellenőrizni kell a területet, és meg kell győződni arról, hogy nem maradt életben fejtetű vagy pete a kezelés után. Ha élő fejtetűt fedez fel, akkor a kezelést meg kell ismételni. A gél biztonsággal alkalmazható igény szerinti gyakorisággal, a fejtetvekben nem alakul ki rezisztencia a készítménnyel szemben.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hedrin Once tetűirtó gél (100ml)
Hedrin Once tetűirtó gél (100ml)
3 422 Ft -10%
  
3 080 Ft