EP - 15% Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)

Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)

1 019 Ft 869 Ft

A Hansaplast Tyúkszemtapasz megpuhítja a tyúkszemet szalicilsav aktív hatóanyagának köszönhetően. A tapasz habgyűrűjének a közepén található ez a hatóanyag, amely a tyúkszem körüli bőrsejtek struktúráinak fellazításával fejti ki hatását.

Készleten

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 620910 ÁFA: 27%
Egységár: 108.6 Ft/db. Nettó ár: 684.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Hansaplast Tyúkszemtapasz megpuhítja a tyúkszemet szalicilsav aktív hatóanyagának köszönhetően. A tapasz habgyűrűjének a közepén található ez a hatóanyag, amely a tyúkszem körüli bőrsejtek struktúráinak fellazításával fejti ki hatását. A megkeményedett bőr és a körülötte lévő bőrsejtek megpuhulnak, a bőr hidratáltsága megnő, így a tyúkszem már könnyen eltávolítható. A tyúkszemtapasz használata egyszerű és kényelmes, mindezek mellet védi és kipárnázza az érintett bőrterületet. Megbízhatóan tapad, ezáltal biztonságos használatot nyújt.

Használata:

Alaposan tisztítsa meg majd törölje szárazra az érintett bőrfelületet. A tyúkszemtapasz habgyűrűjének a közepét helyezze a tyúkszemre. Két nap után vegye le és tegyen fel egy új tyúkszemtapaszt. Négy nap után az addigra már megpuhult tyúkszemet távolítsa el langyos sós vagy szappanos vízzel. Ismételje meg a tyúkszemtapasz használatát, ha szükséges. Egy darab tyúkszemtapasz 0,04g szalicilsav hatóanyagot tartalmaz.

Fontos figyelmeztetések:

  • Ne használja a terméket, ha bőre érzékeny a szalicilsavra, a szalicilokra, a gumira vagy ha bőre sérült és/vagy fertőzött. Cukorbetegek és keringési problémákkal rendelkező egyének részére nem ajánlott a termék használata. Gyenge vesefunkció esetén a termék használatával kapcsolatban kérje kezelőorvosa tanácsát.
  • A tyúkszemtapaszt tilos a nyálkahártyán alkalmazni.
  • Vigyázzon, hogy a termék hatóanyaga szembe ne kerüljön! A szalicilsav növelheti a bőr áteresztő képességét más, helyileg alkalmazott gyógyszer készítmény esetén. A bőrirritáció (égő érzet vagy a bőr kipirosodása) előfordulása igen ritka. Allergiás bőrreakciók egyedi esetekben előfordulhatnak.
  • Orvosi felügyelet nélkül ne használjon egyszerre több, vagy huzamosabb ideig tyúkszemtapaszt.
  • Száraz helyen, 25˚C alatt tárolandó.
  • Kizárólag külsőleg használandó.
  • Egy tapaszt csak egy tyúkszemre használjon – minden új tyúkszem esetén használjon új tapaszt, hogy a termék a kívánt hatást nyújthassa.
  • A termék használata cukorbetegek és keringési problémákkal rendelkezők számára nem ajánlott!

Gyártó: Beiersdorf AG

Vonalkód (EAN):  4005800037924

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)
Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)
1 019 Ft -15%
  
869 Ft