EP Szuper ár! Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)

Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)

1 239 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 1 378 Ft
Megtakarítás: 139 Ft

A Hansaplast Tyúkszemtapasz megpuhítja a tyúkszemet szalicilsav aktív hatóanyagának köszönhetően. A tapasz habgyűrűjének a közepén található ez a hatóanyag, amely a tyúkszem körüli bőrsejtek struktúráinak fellazításával fejti ki hatását.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 239 Ft / db.
2 darab 1 214 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 177 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 620910 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 154.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 151.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 147.1 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 975.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 955.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 926.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Tyúkszemtapasz megpuhítja a tyúkszemet szalicilsav aktív hatóanyagának köszönhetően. A tapasz habgyűrűjének a közepén található ez a hatóanyag, amely a tyúkszem körüli bőrsejtek struktúráinak fellazításával fejti ki hatását. A megkeményedett bőr és a körülötte lévő bőrsejtek megpuhulnak, a bőr hidratáltsága megnő, így a tyúkszem már könnyen eltávolítható. A tyúkszemtapasz használata egyszerű és kényelmes, mindezek mellet védi és kipárnázza az érintett bőrterületet. Megbízhatóan tapad, ezáltal biztonságos használatot nyújt.

Használata:

Alaposan tisztítsa meg majd törölje szárazra az érintett bőrfelületet. A tyúkszemtapasz habgyűrűjének a közepét helyezze a tyúkszemre. Két nap után vegye le és tegyen fel egy új tyúkszemtapaszt. Négy nap után az addigra már megpuhult tyúkszemet távolítsa el langyos sós vagy szappanos vízzel. Ismételje meg a tyúkszemtapasz használatát, ha szükséges. Egy darab tyúkszemtapasz 0,04g szalicilsav hatóanyagot tartalmaz.

Fontos figyelmeztetések:

  • Ne használja a terméket, ha bőre érzékeny a szalicilsavra, a szalicilokra, a gumira vagy ha bőre sérült és/vagy fertőzött. Cukorbetegek és keringési problémákkal rendelkező egyének részére nem ajánlott a termék használata. Gyenge vesefunkció esetén a termék használatával kapcsolatban kérje kezelőorvosa tanácsát.
  • A tyúkszemtapaszt tilos a nyálkahártyán alkalmazni.
  • Vigyázzon, hogy a termék hatóanyaga szembe ne kerüljön! A szalicilsav növelheti a bőr áteresztő képességét más, helyileg alkalmazott gyógyszer készítmény esetén. A bőrirritáció (égő érzet vagy a bőr kipirosodása) előfordulása igen ritka. Allergiás bőrreakciók egyedi esetekben előfordulhatnak.
  • Orvosi felügyelet nélkül ne használjon egyszerre több, vagy huzamosabb ideig tyúkszemtapaszt.
  • Száraz helyen, 25˚C alatt tárolandó.
  • Kizárólag külsőleg használandó.
  • Egy tapaszt csak egy tyúkszemre használjon – minden új tyúkszem esetén használjon új tapaszt, hogy a termék a kívánt hatást nyújthassa.
  • A termék használata cukorbetegek és keringési problémákkal rendelkezők számára nem ajánlott!

Gyártó: Beiersdorf AG

Vonalkód (EAN):  4005800037924

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)
Hansaplast Tyúkszemtapasz (8x)
1 239 Ft