EP Szuper ár! Hansaplast SOS vízhólyagtapasz (5x)

Hansaplast SOS vízhólyagtapasz (5x)

3 239 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 608 Ft
Megtakarítás: 369 Ft

A Hansaplast SOS vízhólyagtapasz hidrokolloid gél párnájának köszönhetően megvédi az érintett bőrterületet és csökkenti a fájdalomérzetet. A gél párna a vízhólyagban lévő folyadékot felszívja és egy gél állagú védőréteget biztosít a tökéletes sebgyógyuláshoz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 239 Ft / db.
2 darab 3 174 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 077 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 875651 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 647.8 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 634.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 615.4 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2550.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2499.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2422.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast SOS vízhólyagtapasz hidrokolloid gél párnájának köszönhetően megvédi az érintett bőrterületet és csökkenti a fájdalomérzetet. A gél párna, mely optimális környezetet biztosít a sebgyógyuláshoz, kitűnő nedvszívó képességgel rendelkezik, azért hogy a vízhólyagban lévő folyadékot felszívja és egy gél állagú védőréteget biztosítson a tökéletes sebgyógyuláshoz.

A vízhólyagtapasz védelmet nyújt a cipőnyomás ellen is, segít a további bőrkárosodás megelőzésében és védi a bőrt a piszok és a baktériumok ellen, melyek a tapasz használata nélkül a sebbe juthatnának.

A Hansaplast ragasztási technológiájának köszönhetően a termék 48 órán át a helyén marad. Mindezek mellett extra vízálló és izzadásálló tulajdonságokkal rendelkezik.

A megújult, könnyű termékhasználatot biztosító felvitel gyors, gyűrődésmentes felragasztást tesz lehetővé, hogy még kényelmesebb legyen a vízhólyagtapasz használata akkor is, ha Ön épp úton van.

Dr. Kuhlmann szakértő tippjei – Mi segíti a vízhólyag mihamarabbi elmúlását?

 • Nem ajánlott az öngyógyítást alkalmazni, úgymint: kiszúrni a vízhólyagot vagy eltávolítani a bőr felső rétegét, mert ez fertőzést okozhat.
 • A már kialakult vízhólyagokat fertőtleníteni kell.
 • A vízhólyagtapaszt megtisztított, száraz felületre kell felragasztani.
 • Felragasztás után enyhén nyomja a bőrre a tapaszt.
 • Ne távolítsa el a tapaszt, várja meg, amíg az magától leválik a bőrről.

Bőrgyógyászok által igazolt hatékonyság. Klinikai tanulmányok igazolják a termék kimagaslóan bőrbarát tulajdonságait.

További jellemzők:

 • azonnali fájdalomérzet csökkentő hatás
 • kimagasló védelem a cipőnyomás ellen
 • 48 órás tapadóerő
 • gyorsabb gyógyulás a termék zselépárnájának köszönhetően

Használata:

 • Megtisztított, száraz bőrre ragassza fel.
 • Enyhén nyomja a tapaszt a bőrre, majd simítsa el. A vízhólyagtapaszt csak akkor kell cserélni, ha az magától leválik a bőrről.

Ha a vízhólyag már szemmel látható, a tapaszt a hólyag közepére helyezze. Ha a vízhólyag már kifakadt, fertőtlenítse a területet. Ha cukorbeteg, konzultáljon orvosával a termék használata előtt.

Méret: 5 db: 5,8 cm x 3,4 cm

Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan alakul ki a vízhólyag?

A vízhólyagok többnyire olyan területeken alakulnak ki, amelyek hosszú ideig nyomásnak és súrlódásnak vannak kitéve, például sportolás során vagy új cipő viselésekor. A nyomás és dörzsölődés miatt a bőr felső rétege (epidermisz) előre-hátra mozog az alatta lévő rétegen. A két bőrréteg között rés keletkezik, amelybe folyadék szivárog és vízhólyag alakul ki.

Mi a vízhólyag legjobb kezelési módja?

Ha a vízhólyag már kialakult, a területet védeni kell a további nyomástól és szennyeződéstől. Az SOS Vízhólyagtapasz hidrokolloid technológiájával felszívja a vízhólyag folyadékot és optimális, nedves sebgyógyulási környezetet teremt, amely lehetővé teszi, hogy a seb gyorsabban gyógyuljon és regenerálódjon. Mindeközben biztonságosan elzárja és védi a vízhólyagot a piszoktól és baktériumoktól. A vízhólyagtapasz megakadályozza a további nyomást és enyhíti a fájdalmat.

Fel kell nyitnom a vízhólyagot? Mit kell tennem, ha véletlenül kiszakadt?

A vízhólyagot nem kell felnyitni, mert a vízhólyag tető véd a további fertőzéstől. Ha ki is szakadt, a megmaradt bőrréteget akkor sem szabad eltávolítani. Mindkét esetben fontos, hogy megvédjük a sebet a külső hatásoktól és szennyeződéstől. Az érintett területet gondosan meg kell tisztítani és szárítani, mielőtt a tapaszt alkalmazzuk. Ha a vízhólyag már kiszakadt, javasoljuk a további fertőtlenítést. Az SOS Vízhólyagtapasz hidrokolloid technológiájával enyhíti a nyomás és dörzsölődés által keltett fájdalmat, és optimális, nedves sebgyógyulási környezetet teremt, ami lehetővé teszi, hogy a seb gyorsabban begyógyuljon. A gyógyulási folyamat során a vízhólyag biztonságosan elzárt és védett a piszoktól és baktériumoktól.

Használhatok gyógykrémet a sebtapasz alatt?

Nem. Javasoljuk, hogy ne használjon semmilyen kenőcsöt, bőrkrémet vagy egyéb terméket a tapasz alatt, mivel az csökkentheti a termék tapadásának hatékonyságát.

Milyen gyakran kell cserélnem a vízhólyagtapaszt?

Az SOS Vízhólyagtapasz hidrokolloid technológiájával optimális nedves sebgyógyulási környezetet teremt, ami lehetővé teszi, hogy a seb gyorsabban begyógyuljon. Annak érdekében, hogy a gyógyulási folyamatot ne zavarjuk meg, hacsak nem jelentkeznek a fertőzés jelei, a kötést több napig a helyén kell hagyni és csak akkor kell kicserélni, ha magától leválik.

Gyártó: Beiersdorf AG

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast SOS vízhólyagtapasz (5x)
Hansaplast SOS vízhólyagtapasz (5x)
3 239 Ft