Szuper ár! Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz XL (10x)

Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz XL (10x)

1 849 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 061 Ft
Megtakarítás: 212 Ft

A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz XL tökéletesen alkalmas kisebb, közepes és nagyobb sebek lefedésére és védelmére. Extrán bőrbarát, így ideális az érzékeny gyermekek bőrére is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 849 Ft / db.
2 darab 1 812 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 757 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 199030 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 184.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 181.2 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 175.7 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1455.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1426.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1383.5 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz XL tökéletesen alkalmas kisebb, közepes és nagyobb sebek lefedésére és védelmére. Extrán bőrbarát, így ideális az érzékeny gyermekek bőrére is.

A kényelmes érzetet nyújtó anyag hipoallergén és rugalmas. A sebpárna nem ragad és védi, körülpárnázza a sebet. A biztos tapadást nyújtó, bőrbarát ragasztónak köszönhetően a sebtapasz a helyén marad, de fájdalommentesen eltávolítható.

A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a szennyeződések és a baktériumok 99%-tól.

A sebtapaszok egy méretben kaphatók. A sebtapaszok a seb környékét minden oldalról lezárják.

A Hansaplast Sensitive sebtapaszok alkalmasak az érzékeny bőrön való használatra.

Anyaga puha és légáteresztő.

  • Extra bőrbarát sebvédelem az optimális gyógyulás érdekében
  • Nem ragad bele a sebbe
  • Eltávolítása fájdalommentes
  • 10 sebtapasz, amely a kedves állatfigurákkal jókedvre deríti a kicsiket és elvonja figyelmüket a kellemetlenségről
  • Kisebb, közepes és nagyobb sebek lefedésére és védelmére

Használata:

1. Tisztítás

Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismételje meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét.

Fontos: A kisebb sebek vérzése gyorsan eláll. Ha mégsem, tegyen rá több gézlapot, ezeket nyomja a sebre és kérjen orvosi segítséget.

2. Védelem

A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, például a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet steril Hansaplast sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta a ragtapaszt vagy sebkötözőt. További hasznos ismereteket talál a sebkötözésről szóló cikkünkben.

3. Gyógyulás

Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresen az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. A Hansaplast Sebgyógyító kenőcs a gyógyulás bármelyik fázisában használható kisebb, felületi nyílt sebek kezelésére. Szükség esetén fedje le a sebet ragtapasszal, kötszerrel vagy vízhólyagtapasszal.

Kiszerelés: 10 db. (6cm x 7cm)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz XL (10x)
Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz XL (10x)
1 849 Ft