Szuper ár! Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz - 1m x 6cm (1x)

Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz – 1m x 6cm (1x)

1 549 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 1 722 Ft
Megtakarítás: 173 Ft

A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas hipoallergén sebtapasz, melyet érzékenybőrűek is használhatnak.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 549 Ft / db.
2 darab 1 518 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 472 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 551461 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1549 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1518 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1472 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1219.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1195.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1159.1 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas hipoallergén sebtapasz, melyet érzékenybőrűek is használhatnak.

A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől. A sebbe nem ragadó sebpárna védi és puhán kipárnázza a sebet. A bőrbarát ragasztóanyagnak köszönhetően a sebtapasz a helyén marad, mégis fájdalommentesen eltávolítható.

További jellemzők:

 • Biztos tapadást tesz lehetővé.
 • Hipoallergén.
 • Latexmentes.
 • Fájdalommentesen távolítható el a bőrről.
 • Légáteresztő.
 • A sebpárna nem ragad bele a sebbe.
 • A kívánt méretre vágható.
 • A színek biztonságosak a gyermekek számára.

*A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a baktériumok és a szennyeződések 99%-ától.

A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz az első gyermekeknek ajánlott, vágható sebtapasz. A Hansaplast Sensitive gyermek sebtapasz kiválóan alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. Anyaga puha és légáteresztő.

*Bőrtolerabilitása bőrgyógyászatilag bizonyított.

Használata:

 1. Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismétele meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét. Fontos: A kisebb sebek vérzése gyorsan eláll. Ha mégsem, tegyen rá több gézlapot, ezeket nyomja a sebre és kérjen orvosi segítséget.
 2. A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, pédául a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet Hansaplast steril sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta.
 3. Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresn az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. A Hansaplast sebkezelő kenőcs a gyógyulás bármelyik fázisában használható kisebb, felületi nyílt sebek kezelésére. Szükség esetén fedje le a sebet sebtapasszal, ragtapasszal, kötszerrel vagy vízhólyagtapasszal.

Kiszerelés: 10 db. (10cm x 6cm)

Gyártó: Beiersdorf AG

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz - 1m x 6cm (1x)
Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz - 1m x 6cm (1x)
1 549 Ft