EP Szuper ár! Hansaplast sebfertőtlenítő spray (100ml)

Hansaplast sebfertőtlenítő spray (100ml)

3 819 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 245 Ft
Megtakarítás: 426 Ft

A Hansaplast sebfertőtlenítő spray (orvostechnikai eszköz) egy könnyen használható spray a kisebb akut sebek, például vágások, horzsolások, első- és kisebb mértékű másodfokú égési sérülések és nyitott hólyagok antiszeptikus tisztításához.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 819 Ft / db.
2 darab 3 743 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 628 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 450878 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 38.2 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 37.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 36.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3007.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2947.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2856.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast sebfertőtlenítő spray (orvostechnikai eszköz) egy könnyen használható spray a kisebb akut sebek, például vágások, horzsolások, első- és kisebb mértékű másodfokú égési sérülések és nyitott hólyagok antiszeptikus tisztításához. Alkoholmentes, nem okoz fájdalmat alkalmazás során, és nem szárítja ki a bőrt.

További jellemzők:

  • Hatékonyan véd fertőzések ellen
  • Gyors és fájdalommentes alkalmazás
  • A színtelen oldat nem színezi meg a ruhákat
  • A könnyen használható spray fejjel lefelé is működik
  • Rendkívül bőrbarát

A felszíni sebek is megfertőződhetnek, ha nincsenek hatékonyan megtisztítva. A seb megtisztítása az első lépés az optimális gyógyuláshoz, és minden típusú seb esetén ajánlott.
A Hansaplast sebfertőtlenítő spray egy könnyen használható spray a kisebb akut sebek, például vágások, horzsolások, első- és kisebb mértékű másodfokú égési sérülések és nyitott hólyagok antiszeptikus tisztításához. Használható krónikus sebek és műtét utáni sebek kezelésére is, az orvos utasításai szerint. Használatával még az alvadt vérrel telt sebkötöző anyag is könnyedén eltávolítható.
Alkoholmentes, nem okoz fájdalmat alkalmazás során, és nem szárítja ki a bőrt. A Hansaplast Sebkezelő spray fájdalommentes és hatékony módszer a sebek szennyeződésektől és baktériumoktól történő tisztítására, valamint a sebfertőzések megelőzésére. Nem színezi el a ruházatot, mint a színezett termékek, például jód vagy eozin.
Bőrbarát és gyermekek számára megfelelő Hansaplast sebfertőtlenítő spray hatékony és gyengéd módszer a sebgyógyulás támogatására.
Praktikus spray palackja minden szögben jól működik, ezért ideális az on-the-go elsősegélynyújtáshoz, sporthoz és kültéri tevékenységekhez.

Használata:

  • A seb piszoktól és baktériumoktól való megtisztítása elengedhetetlen első lépés az optimális gyógyuláshoz. A sebfertőzések elkerülése érdekében fújja a Hansaplast sebfertőtlenítő sprayt körülbelül 10 cm távolságról az egész sebterületre. Ha szükséges, ismételje meg, majd óvatosan szárítsa meg a seb környékét. * Fontos: Egy kisebb sebnél hamar eláll a vérzés. Ha ez folytatódik, alkalmazzon több gézlapot, tartsa nyomás alatt a sebét, és forduljon orvoshoz.
  • Ezután fontos, hogy megvédjük a sebet a külső behatásoktól, például a szennyeződésektől és a baktériumoktól, hogy zavartalan gyógyulást érjünk el. Fedje le a sebét az Ön igényeinek leginkább megfelelő Hansaplast sebtapasszal vagy Hansaplast steril sebkötéssel. Cserélje le a sebtapaszt vagy kötszert naponta, kivéve, ha orvosa másképp javasolta. például a szennyeződésektől és a baktériumoktól, hogy zavartalan gyógyulást érjünk el. Fedje le a sebét az Ön igényeinek leginkább megfelelő Hansaplast sebtapasszal vagy Hansaplast steril sebkötéssel. Cserélje le a sebtapaszt vagy kötszert naponta, kivéve, ha orvosa másképp javasolta.
  • A Hansaplast sebkezelő kenőcs rendszeres használatával segítheti a seb biztonságos gyógyulását és csökkentheti a hegképződés kockázatát a teljes gyógyulásig. Ez a termék használható nyitott, kisebb felületű sebekre a gyógyulási folyamat bármely szakaszában. Ha szükséges, a seb bevonható Hansaplast szabványos tapaszokkal, például a klasszikus, univerzális vagy érzékeny bőrre szánt verzióval.

Összetevők: 0,04 % Polihexanid and 0,1 %, Decylglucoside Tenside in Ringer’s solution

Kiszerelés: 100 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast sebfertőtlenítő spray (100ml)
Hansaplast sebfertőtlenítő spray (100ml)
3 819 Ft