Szuper ár! Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben (150ml)

Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben (150ml)

2 209 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 464 Ft
Megtakarítás: 255 Ft

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray oktenidin tartalmának köszönhetően rendkívül hatékony formula, mivel felveszi a harcot a szagot okozó baktériumokkal szemben, ugyanakkor nagyon jó hatással van a gombásodásra hajlamos lábra is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 209 Ft / db.
2 darab 2 165 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 099 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 356754 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 14.7 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 14.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 14 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1739.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1704.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1652.8 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray oktenidin tartalmának köszönhetően rendkívül hatékony formula, mivel két különböző módon is eredményt ér el. Először is felveszi a harcot a szagot okozó baktériumokkal szemben. A termék 48 órán át erős védelmet biztosít a lábszag ellen. Ugyanakkor az oktenidint tartalmazó formula nagyon jó hatással van a gombásodásra hajlamos lábra. Hatékonyan megelőzi az atlétaláb kialakulását és ideális a gyógykezelést kiegészítő ápoláshoz.

  • A terméket cukorbetegek is használhatják.
  • Bőrgyógyászok által elfogadott termék.
  • A termék bőrbarát tulajdonságát klinikai vizsgálatok igazolják.

További jellemzők:

  • Hatékonyan megelőzi az atlétaláb kialakulását.
  • Ideális a gyógykezelést kiegészítő ápoláshoz.
  • 48 órás erős védelem a szag ellen.
  • Gombásodásra hajlamos lábra.
  • Alumínium (ACH) nélkül.

Összetevők:

Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Octyldodecanol, Aqua, Propylene Glycol, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Coumarin, Parfum.

Használata:

Permetezze 15 cm távolságból száraz bőrre, különösen a lábujjak között.

Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan keletkezik a lábszag?

A láb megizzadhat, és ennek következtében kellemetlen szagúvá válhat. Ezt nem kell szégyellni!
Minden láb izzad, és mivel többnyire zokniba és cipőbe van zárva, a folyamat teljesen természetes. E két tényező kölcsönhatása, valamint a baktériumok jelenléte együttesen okozza a kellemetlen szag kialakulását. A lábon több verejtékmirigy található (hozzávetőlegesen négyzetcentiméterenként 500), mint testünk bármely más részén. Az izzadság önmagában szagtalan, de ha nem tud eltávozni a zokni és a cipő belsejéből, ideális környezetet teremt a meleget és nedvességet kedvelő mikroorganizmusok szaporodásához. A kellemetlen szagot ezeknek a mikroszkopikus lényeknek az anyagcseretermékei okozzák.

Mi a különbség a szokásos dezodor és a lábdezodor között?

A lábizzadás elsődleges forrásai a verejtékmirigyek, melyek jelentős mennyiségű folyadékot választanak ki, különösen akkor, ha a lábat zokni és zárt cipő fedi. A lábizzadság jellegzetes, sajtra emlékeztető, savas szaga eltér a hónalj izzadságának szagától, mivel a két testtájon eltér a bőr mikroflórája, mely a kellemetlen szagot termeli. A termékek illatanyagait ezért úgy optimalizálták, hogy vagy a lábszag, vagy a kellemetlen hónaljszag ellen hassanak.

Hogyan segít a Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben?

Az izzadt láb nagyon gyakran kellemetlen szagúváválik. Ezt azok a baktériumok okozzák, amelyek a láb izzadságát rossz szagú komponensekre bontják le. Az antibakteriális formulájú, oktenidint tartalmazó Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben megvédi a lábat azoktól a baktériumoktól, amelyek a kellemetlen szag termeléséért felelősek. A termék használatával a láb friss és higiénikus marad.

A cipő belsejére jellemző párás környezet ideális szaporodási körülményeket teremt a mikroorganizmusok számára, és ez az atlétaláb kialakulásához vezethet. Ez kellemetlen viszketéssel és a bőr hámlásával járhat. A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben oktenidint tartalmazó különleges formulája megvédi a bőrt és megelőzi az atlétaláb kialakulását.

Hogyan használjam Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben terméket?

Először rázza fel a spray palackját, majd a terméket 15 cm távolságról permetezze a lábára.

Mit tehetek, ha a lábam rendkívüli mértékben hajlamos az izzadásra?

Mivel a zárt, szintetikus anyagból készült, nem-lélegző lábbelik és a zokni nélkül viselt nyári cipők elősegítik a láb izzadását, azt javasoljuk, gyakran váltson cipőt, és amikor csak lehet, járjon mezítláb.

A lábdezodor használatakor fokozottan figyeljen a lábujjak közötti területekre, mivel ezek különösen hajlamosak az atlétaláb fertőzésre. A langyos vizű lábfürdők frissítenek, és ha csersavas adalékot (például tölgyfakérget) is tesz a vízbe, csökkentheti a láb izzadását.

Gyártó: Beiersdorf AG

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben (150ml)
Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben (150ml)
2 209 Ft