Hansaplast Hegkezelő tapasz (21x)

Hansaplast Hegkezelő tapasz (21x)

6 369 Ft

A Hansaplast Hegkezelő tapasz csökkenti a kitüremkedő és elszíneződött hegek láthatóságát. Laposabbá, simábbá és halványabbá teszi a hegeket. Régi és új hegeken is alkalmazható. Első látható eredmények 3-4 hét után.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 369 Ft / db.
2 darab 6 242 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 051 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 108096 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 303.3 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 297.2 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 288.1 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5015 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4915 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4764.6 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Hegkezelő tapasz csökkenti a kitüremkedő és elszíneződött hegek láthatóságát.

 • Laposabbá, simábbá és halványabbá teszi a hegeket
 • Régi és új hegeken is alkalmazható
 • Első látható eredmények 3-4 hét után

Élet hegekkel

Legyen szó autóbalesetről, műtétről vagy bármilyen más sérülésről, az életünk során átélt balesetek heg formájában nyomot hagyhatnak rajtunk. Bár szinte mindenkinek van egy vagy akár több hege is, ami ezekre az eseményekre emlékezteti őket, bizonyos hegek azonban súlyosabbak lehetnek, mint mások. A lehetséges fizikai fájdalmak és kellemetlenségek mellett pszichés károkat és önbizalomhiányt is okozhatnak, különösen, ha hegek a test látható részein találhatók.

Hansaplast hegkezelő tapasz

A Hansaplast hegkezelő tapasz egy átlátszó, öntapadós, poliuretánból készült tapasz. A poliuretánból készült termékeket évek óta használják a professzionális sebkezelés területén. A tapaszok nem tartalmaznak olyan aktív hatóanyagokat, amelyek mellékhatásokat okozhatnak. Ezért a tapaszok biztonságos és hatékony módjai a kitüremkedett és elszíneződött hipertrófiás vagy keloidos hegek hatékony csökkentésének.

Főbb előnyök

 • Diszkrét átlátszó tapasz
 • Kényelmes viselet
 • Rugalmas és légáteresztő
 • Használata könnyű, a kívánt méretre vágható
 • Rendkívül bőrbarát, így érzékeny bőrűek is használhatják

Hogyan működik a Hansaplast hegkezelő tapasz?

Az átlátszó poliuretán tapasz egy félig áteresztő réteg segítségével egy hidratáló közeget hoz létre, amely elősegíti a hegszövet hidratálását. Emellett növeli a hegszövet hőmérsékletét is, ez pedig hozzájárul a bőr saját regenerációs folyamatának aktiválásához. A termék használatával a hegek laposabbak, halványabbak és simábbak lehetnek.

Klinikailag bizonyított

A klinikai vizsgálatok pozitív eredményeket mutattak 8 hét folyamatos, legalább napi 12 órás használat után. Az első eredmények 3-4 hét után észlelhetők. A tapasz 8 hétnél hosszabb használata tovább csökkentheti a hegeket. Az eredmények személyenként és hegenként eltérhetnek.

Alkalmazása:

 • Távolítsa el a védőréteget a tapasz ragadós oldaláról majd helyezze fel a tiszta, száraz és heges bőrfelületre. Győződjön meg arról, hogy a tapasz a kezelt bőrfelületet teljesen lefedje.
 • Ellenkező esetben több tapasz is felhasználható. Kisebb heg esetén a tapasz a kívánt méretre vágható.
 • Tartsa a tapaszt a heges bőrfelületen legalább 12 órán keresztül, de legfeljebb 24 órán át. Javasoljuk, hogy naponta új tapaszt helyezzen fel a kívánt eredmény eléréséhez. Ha a tapasz szennyeződött és/vagy nem ragad, helyezzen fel újat.

Méret: 3.8 x 6.8 cm

Kiszerelés: 21 db.

Gyártó: Beiersdorf AG

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Hegkezelő tapasz (21x)
Hansaplast Hegkezelő tapasz (21x)
6 369 Ft