Szuper ár! Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz (20x)

Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz (20x)

1 939 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 155 Ft
Megtakarítás: 216 Ft

A Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz különböző alakú, méretű, rugalmas, vízlepergető és vízálló sebtapaszokat tartalmaz kisebb sérülések és vágások lefedésére.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 939 Ft / db.
2 darab 1 900 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 842 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 256459 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 97 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 95 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 92.1 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1526.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1496.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1450.4 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz különböző alakú, méretű, rugalmas, vízlepergető és vízálló sebtapaszokat tartalmaz kisebb sérülések és vágások lefedésére. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédik a sebet a baktériumoktól és szennyeződésekről.

*A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a baktériumok és a szennyeződések 99%-ától.

A csomag tartalma:

  • Elastic sebtapasz, 2x (44 x 50 mm): – pillangó alakú, hajlékony és rugalmas sebtapasz az ujj ízületen kialakuló sebek és vágások lefedésére.
  • AquaProtect sebtapasz, 4x (25 x 65 mm): – rugalmas, vízálló anyagú sebtapasz, mely védelmet nyújt úszás és zuhanyzás közben.
  • Elastic sebtapasz, 2x (22 x 72 mm): – klasszikus, hajlékony és rugalmas sebtapasz.
  • Universal sebtapasz, 8x (19 x 72 mm): – kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas sebtapasz, mely vízlepergető és véd a szennyeződésektől.
  • Ujjtapasz, 4x (19 x 120 mm): – extra rugalmas szövetből készült tapasz az ujj egyéb részén kialakuló sérülések védelmére.

Használata:

  1. Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismétele meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét. Fontos: A kisebb sebek vérzése gyorsan eláll. Ha mégsem, tegyen rá több gézlapot, ezeket nyomja a sebre és kérjen orvosi segítséget.
  2. A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, pédául a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet Hansaplast steril sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta.
  3. Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresn az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. A Hansaplast sebkezelő kenőcs a gyógyulás bármelyik fázisában használható kisebb, felületi nyílt sebek kezelésére. Szükség esetén fedje le a sebet sebtapasszal, ragtapasszal, kötszerrel vagy vízhólyagtapasszal.

Gyártó: Beiersdorf AG

Vonalkód (EAN): 4005900783417

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz (20x)
Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz (20x)
1 939 Ft