EP - 10% Hansaplast Aqua Protect Med XL Silver sebtapasz (5x)

Hansaplast Aqua Protect Med XL Silver vízálló sebtapasz (5x)

2 584 Ft 2 326 Ft

A Hansaplast Aqua Protect Med XL Silver vízálló sebtapasz (orvostechnikai eszköz) védelmet biztosít a közepes és nagyobb méretű sebek számára. A vízálló, rugalmas és erős tapadású sebtapasz ideális mosakodáshoz, mosáshoz, fürdéshez vagy akár úszáshoz is.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 851795 ÁFA: 27%
Egységár: 465.2 Ft/db. Nettó ár: 1831.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Hansaplast Aqua Protect Med XL Silver vízálló sebtapasz (orvostechnikai eszköz) védelmet biztosít a közepes és nagyobb méretű sebek számára. Kisebb műtéti beavatkozások után is használható. A vízálló, rugalmas és erős tapadású sebtapasz ideális mosakodáshoz, mosáshoz, fürdéshez vagy akár úszáshoz is. Az extra nagy méretű sebpárna antibakteriális ezüst hatóanyagot tartalmaz az optimális sebgyógyulás érdekében. Az ezüst hatóanyag a széles spektrumú antibakteriális hatása miatt ajánlott, mely csökkenti a fertőzések kialakulásának esélyét.

További jellemzők:

  • Steril.
  • Vízálló filmréteg – ideális mosakodáshoz, fürdéshez vagy úszáshoz.
  • Nagy méretű, nem ragadós sebpárnát tartalmaz.
  • Csökkenti a fertőzés veszélyét.
  • Antibakteriális ezüst hatóanyaggal, amely hatékony védelmet nyújt a baktériumok széles spektruma ellen, és csökkenti a fertőzés veszélyét.

Használata:

  • Tisztítsa meg a sebet és gyengéden távolítsa el a piszkot vagy egyéb szennyeződést a seb környékéről.
  • Hagyja megszáradni a seb környékét.
  • Helyezze rá a sebtapaszt a sebre széthúzás nélkül.
  • Egyszer használja fel a sebtapaszt.
  • Az optimális gyógyulás érdekében ne használjon helyi készítményeket, mert az ezüst hatóanyaggal való együttes alkalmazás csökkentheti az antibakteriális hatást.

Mérete: XL – 6 x 7 cm

Gyakran ismételt kérdések:

Miért használjak ezüst hatóanyagú sebtapaszt a hagyományos sebtapasszal szemben?

Az ezüst hatóanyagnak egy nagy előnye van: csökkenti a fertőzés veszélyét. A sebfertőzések okozzák általában a sebgyógyulási rendellenességeket. A sebfertőzések korántsem ritkák: 50%-a a sebeknek elfertőződik! Ezüst hatóanyagú sebpárnával a legjobbat teheti a fertőzés elkerülése érdekében.

Van arra bizonyíték, hogy az ezüst hatóanyag valóban fertőzésgátló?

Igen, van. Kórházi ápolás során évek óta használják az ezüst hatóanyagot. Számos klinikai tanulmány igazolja az ezüst hatóanyag előnyeit.

Milyen típusú kórokozókat pusztít el az ezüst hatóanyag?

Az ezüst hatóanyag klinikailag bizonyítottan széles spektrumú antimikrobiális szer. Szinte minden baktériumot és gombafajtát elpusztít.

A Hansaplast MED termékek ezüst hatóanyaggal biztonságosak gyermekek számára?

Igen, biztonságos. Más antiszeptikus termékekkel ellentétben az ezüst hatóanyag bőrbarát. Az ezüst hatóanyaggal szembeni érzékenység rendkívül ritka.

Cukorbeteg vagyok, használhatom a Hansaplast MED termékeket?

Igazából a Hansaplast MED termékek ezüst hatóanyaggal kifejezetten előnyösek cukorbetegek számára! A diabétesz gyakran okoz sebgyógyulási problémákat, a seb tovább gyógyul és megnő a fertőzés kockázata. Itt jön az ezüst hatóanyag szerepe: az első perctől fogva csökkenti a fertőzés kockázatát. Az optimális sebgyógyulás érdekében a Hansaplast MED ezüst hatóanyagú sebtapasz használatát javasoljuk, melyben az antiszeptikus, hatékony fertőzésgátló ezüst ionok működésbe lépnek amint kapcsolatba kerülnek a sebbel. Az összes Hansaplast MED ezüst hatóanyagú sebtapasz kitűnő bőrtolerabilitású.

Mi az ezüst allergia?

Rendkívül alacsony az ezüst allergén potenciálja. Csupán néhány dokumentált eset létezik, ahol allergiát okozott az ezüst nagy koncentrációjával való érintkezés – pl ezüst bányászok vagy ezüst kovácsok esetében. Sokan úgy vélik ezüst allergiájuk van, valójában esetükben allergiás reakciót vált ki a nikkel, mivel az ezüst ékszerek tartalmaznak nikkelt. Tesztek igazolták, hogy a Hansaplast MED sebtapaszok ezüst hatóanyaggal teljesen bőrbarátak.

Szükséges alkalmazni antiszeptikus krémet a Hansaplast MED ezüst hatóanyagú sebtapaszokkal együtt?

Nem szükséges. A Hansaplast MED sebtapaszok antiszeptikus ezüst ionokat tartalmaznak, melyek azonnal kifejtik hatásukat, ahogy érintkeznek a sebbel. Ezért nem szükséges a seb előkezelése. Krémek használata csökkentheti a fertőzésgátló tulajdonságot.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Beiersdorf AG

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Aqua Protect Med XL Silver vízálló sebtapasz (5x)
Hansaplast Aqua Protect Med XL Silver vízálló sebtapasz (5x)
2 584 Ft -10%
  
2 326 Ft