Gyógyfű Mezei zsurlófű tea (50g)

Gyógyfű Mezei zsurlófű tea (50g)

609 Ft

A Gyógyfű Mezei zsurlófű tea alapanyagául szolgáló mezei zsurlófüvet vizelethajtó és gyenge fertőtlenítő hatása miatt vesekő képződésére hajlamos egyének hosszabb időn keresztül rendszeresen fogyaszthatják.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 609 Ft / db.
2 darab 597 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 579 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 127486 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 12.2 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 11.9 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 11.6 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 580 Ft | 2 db. vásárlása esetén 568.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 551.4 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Mezei zsurlófű tea alapanyagául szolgáló mezei zsurlófüvet vizelethajtó és gyenge fertőtlenítő hatása miatt vesekő képződésére hajlamos egyének hosszabb időn keresztül rendszeresen fogyaszthatják. A népi gyógyászatban köszvényes ízületi gyulladásban, nem gyulladásos ízületi betegségekben is ajánlott.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Összetevők:

Mezei zsurlófű

Kiszerelés: 50 g

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vonalkód (EAN):  5999560190793

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Mezei zsurlófű tea (50g)
Gyógyfű Mezei zsurlófű tea (50g)
609 Ft