Gyógyfű Kisvirágú füzike filteres tea (20x)

Gyógyfű Kisvirágú füzike filteres tea (20x)

659 Ft

A Gyógyfű Kisvirágú füzike filteres teában található kisvirágú füzike a dülmirigy megnagyobbodásában (prostata hyperplasia), jóindulatú hámdaganataiban hatóanyagainak kedvező hatása kellően bizonyított. A kezelést az első tünetek megjelenésekor kezdik meg és hónapokig folytatják.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 659 Ft / db.
2 darab 646 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 626 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 128109 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 33 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 32.3 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 31.3 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 627.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 615.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 596.2 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Kisvirágú füzike filteres teában található kisvirágú füzike a dülmirigy megnagyobbodásában (prostata hyperplasia), jóindulatú hámdaganataiban hatóanyagainak kedvező hatása kellően bizonyított. A kezelést az első tünetek megjelenésekor kezdik meg és hónapokig folytatják. A folyamatot lassíthatja vagy megállíthatja.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Összetevők:

Kisvirágú füzike

Kiszerelés: 20 db.

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Kisvirágú füzike filteres tea (20x)
Gyógyfű Kisvirágú füzike filteres tea (20x)
659 Ft