Gyógyfű Hibiszkuszvirág tea (50g)

Gyógyfű Hibiszkuszvirág tea (50g)

639 Ft

A Gyógyfű Hibiszkuszvirág tea készítmény citromsav és hibiszkuszsav tartalma miatt kellemesen savanyú ízű, élénkpiros színű tea készíthető belőle. A szomjúságérzetet oltja, üdítő, hidegen is használható teája enyhe vizelethajtó hatású.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 639 Ft / db.
2 darab 626 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 607 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 127484 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 12.8 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 12.5 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 12.1 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 608.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 596.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 578.1 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Hibiszkuszvirág tea készítmény citromsav és hibiszkuszsav tartalma miatt kellemesen savanyú ízű, élénkpiros színű tea készíthető belőle. A szomjúságérzetet oltja, üdítő, hidegen is használható teája enyhe vizelethajtó hatású. Rendszeresen fogyasztható.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Összetevők:

Hibiszkuszvirág

Kiszerelés: 50 g

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vonalkód (EAN):  5999560190335

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Hibiszkuszvirág tea (50g)
Gyógyfű Hibiszkuszvirág tea (50g)
639 Ft