Gyógyfű Hársfavirágzat tea (50g)

Gyógyfű Hársfavirágzat tea (50g)

1 009 Ft

A Gyógyfű Hársfavirágzat teában található hársfavirágot forrázat alakjában, melegen használják izzasztóként meghűléses, lázas állapotokban. A bodzavirággal elegyítve fokozza a szervezet nem fajlagos védekezőképességét. Enyhén nyugtató hatású.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 009 Ft / db.
2 darab 989 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 959 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 216640 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 20.2 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 19.8 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 19.2 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 961 Ft | 2 db. vásárlása esetén 941.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 913.4 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Hársfavirágzat teában található hársfavirágot forrázat alakjában, melegen használják izzasztóként meghűléses, lázas állapotokban. A bodzavirággal elegyítve fokozza a szervezet nem fajlagos védekezőképességét. Enyhén nyugtató hatású. Élvezeti teaként korlátlan ideig fogyasztható.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Összetevők:

Hársfavirág

Kiszerelés: 50 g

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Hársfavirágzat tea (50g)
Gyógyfű Hársfavirágzat tea (50g)
1 009 Ft