Gyógyfű Boszy Reflux-Gorb filteres teakeverék (20x)

Gyógyfű Boszy Reflux-Gorb filteres teakeverék (20x)

909 Ft

A Gyógyfű Boszy Reflux-Gorb filteres teakeverék a gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható kiegészítő terápiaként.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 909 Ft / db.
2 darab 891 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 864 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 124840 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 45.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 44.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 43.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 715.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 701.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 680.3 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Boszy Reflux-Gorb filteres teakeverék a gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható kiegészítő terápiaként. Napi három csésze elfogyasztása javasolt a főétkezések között.

Mit tudhatunk a növényekről?

A tea nagy részben hazai, közismert gyógynövényekből áll. A fűzfakéreg, réti legyezőfű, lándzsás útifű, kamilla, orvosi ziliz gyökér és a bodzavirág szinte minden gyógynövényeket ismertető könyvben megtalálható. A mediterrán származású édesgyökér és az Ázsiában évszázadok óta ismert és használt gyömbérgyökér az ízesítésen kívül jelentős terápiás hatással bír. Az alapanyagok vadon termő vagy gyakran termesztett gyógynövények. Gyógyászati felhasználásuk széleskörű. A modern orvoslásban fontos gyógyszeralapanyagok. Mindegyik növény hivatalosan elismert az Európai Gyógyszerkönyvben.

Milyen előnyös hatással jár fogyasztása szervezetünkre?

A teakeverék a gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható kiegészítő (adjuváns) terápiaként. A keveréket a szakirodalomban közölt, humán klinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze. Gyomor- és bélrendszeri betegségek fitoterápiás kezelésében javasolt, hagyományos gyógynövényekből. A hatásos alkalmazáshoz életmódbeli változtatás és az étkezési szokások megváltoztatása, esetleg orvos által előírt diéta ajánlott.

Hogyan alkalmazzuk?

1 kávéskanál vagy 1 teafilter teakeverék 2,5 dl forró vízzel, 10 percnyi állás után fogyasztható. Napi 3 csésze elfogyasztása ajánlott a főétkezések közötti időszakban.

Összetevők:

Bodzavirág, édesgyökér, fűzfakéreg, gyömbérgyökér, kamillavirágzat, lándzsás útifű, legyezőfű, orvosi zilizgyökér.

Kiszerelés: 20 db.

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Boszy Reflux-Gorb filteres teakeverék (20x)
Gyógyfű Boszy Reflux-Gorb filteres teakeverék (20x)
909 Ft