Gyógyfű Boszy Csalánlevél filteres tea (20x)

Gyógyfű Boszy Csalánlevél filteres tea (20x)

389 Ft

A Gyógyfű Boszy Csalánlevél filteres teában található csalánlevél az egyik legjobb természetes magnéziumforrás. A gyógyászatban gyulladásgátló, vizelethajtó, antioxidáns hatását használják fel.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 389 Ft / db.
2 darab 381 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 370 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 880186 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 19.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 19.1 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 18.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 370.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 362.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 352.4 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Boszy Csalánlevél filteres tea azoknak ajánlott, akik az eredeti csalán ízt keresik egyéb ízek hozzáadása nélkül. A hosszantartó ízőrzésről az aromazáró tasak gondoskodik.

Élettanilag előnyös. Különösen a klorofill, karotinoidok, vitaminok jelentősek. Levele az egyik legjobb természetes magnéziumforrás. A gyógyászatban gyulladásgátló, vizelethajtó, antioxidáns hatását használják fel. Kivonatokban és keverékekben reuma, valamint prosztatamegbetegedések ellen alkalmazzák.

Csalán:

Közismert gyógynövény, melyet takarmányozási célokra és egyes vidékeken élelmiszerként is használnak. Sokoldalúságát mutatja, hogy a biotermesztésben kivonatát gombás betegségek és rovarok elleni védekezésnél alkalmazzák  Az iparban a klorofill-előállítás nyersanyaga. Sokféle, élettanilag előnyös hatású anyagot tartalmaz. Különösen a klorofill, karotinoidok, vitaminok (B, C, K, U) jelentősek. Levelében- egyéb ásványi anyagok mellett- nagy mennyiségű magnézium található. Az egyik legjobb természetes növényi magnézium forrás. A gyógyászatban gyulladásgátló, vizelethajtó, antioxidáns hatását használják fel. Kivonataiban és gyógynövénykeverékekben reuma ellen, valamint a prosztata megbetegedéseinek kezelésében alkalmazzák. Több gyógyszer alkotórésze. A legújabb kutatások tanúsága szerint önmagában és gyógynövény-kombinációkban sikeres kiegészítője a hagyományos orvosi kezelésnek.

Összetevők:

Csalánlevél

Kiszerelés: 20 db.

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vonalkód (EAN): 29562

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Boszy Csalánlevél filteres tea (20x)
Gyógyfű Boszy Csalánlevél filteres tea (20x)
389 Ft