EP - 12% Gyntima Menopausa hüvelykúp (10x)

Gyntima Menopausa hüvelykúp (10x)

3 039 Ft 2 689 Ft

A Gyntima Menopausa hüvelykúp fitoösztrogénben (isoflavon) gazdag szójakivonatot, hialuronsavat, hozzáadott tejsavat, orvosi zsályát és a tejsavbaktériumok szaporodásához szükséges tápanyagokat tartalmaz, melyek komplex módon járulnak hozzá a hüvely egészségéhez.

Készleten

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 340290 ÁFA: 27%
Egységár: 268.9 Ft/db. Nettó ár: 2117.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Gyntima Menopausa hüvelykúp (orvostechnikai eszköz) fitoösztrogénben (isoflavon) gazdag szójakivonatot, hialuronsavat, hozzáadott tejsavat, orvosi zsályát és a tejsavbaktériumok szaporodásához szükséges tápanyagokat tartalmaz, melyek komplex módon járulnak hozzá a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteinek enyhítéséhez és a hüvely biológiai egyensúlyának fenntartásához.

A szója-izoflavonoidok a fitoösztrogének csoportjába tartoznak, melyek a szójabab igen értékes növényi anyagai. Nem konkrét hormonokról van szó, hanem olyan növényi anyagokról, melyek képesek a női nemi hormonhoz hasonlóan viselkedni a szervezetben. Ázsiában, ahol hagyományosan gyakran és sok szójaterméket fogyasztanak, a nők a változókorban viszonylag kevesebb panaszról számolnak be. A hüvelykúp szójabab kivonata segíti a hüvely nedvességének visszaállítását, támogatja a hüvely természetes tejsavtermelését, elősegítve a hüvely savasságának megtartását.

A hialuronsav egy szénhidrát molekula, mely az emberi szervezetben is megtalálható. Legfőbb tulajdonsága, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni. A kúpban levő hialuronsav feladata a nedves környezet biztosítása, melynek köszönhetően a hüvely visszanyeri nedvességtartalmát, ezáltal regenerációja felgyorsul.

A hüvely normál pH értékének fenntartását a készítmény hozzáadott tejsavval is támogatja. Ez a savas környezet megelőzi a kórokozó mikroflóra kialakulását és elburjánzását.

A Gyntima Menopausa hüvelykúp orvosi zsályát is tartalmaz (Salviae officinalis), amely a szakirodalomból jól ismert gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatással rendelkezik. Értékes hatóanyagainak köszönhetően tovább fokozza a készítmény jótékony tulajdonságait.

Használata:

A Gyntima Menopausa hüvelykúp használata a hüvelyszárazság tüneteinek enyhítésére az alábbi esetekben javasolt:

  • szúró, enyhén égő érzés a hüvelyben,
  • szexuális együttlét közbeni fájdalom,
  • száraz, diszkomfortérzet az intim területeken,
  • a változókor tüneteinek megelőzésére.

Alkalmazás:

A panaszok mértékétől függően 10 napig 1×1 kúp, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után.

  • 1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
  • 2. A kúpot – az ábrán bemutatott módon – helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
  • 3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztaságibetét használata.

Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább 2×1 kúpot. Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.

Mellékhatások:

A készítmény bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység esetén átmeneti, enyhe csípő érzés előfordulhat. Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz.

Fontos figyelmeztetések:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Amennyiben a Gyntima Menopausa hüvelykúp nem szünteti meg panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni! Nőgyógyászati műtétek után a terméket csak az orvos ajánlásával használja! A hüvelykúp esetleges elszineződését a termékben található hatóanyagok okozhatják, amely nem jelenti azt, hogy a termék romlott vagy fel nem használható.

Gyártó: Herb-Pharma HU Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyntima Menopausa hüvelykúp (10x)
Gyntima Menopausa hüvelykúp (10x)
3 039 Ft -12%
  
2 689 Ft