Szuper ár! Gravida Optima Terhesvitamin filmtabletta + kapszula (56x)

Gravida Optima Terhesvitamin filmtabletta + kapszula (28x+28x)

9 489 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 10 543 Ft
Megtakarítás: 1 054 Ft

A Gravida Optima Terhesvitamin egy komplex készítmény, amely már a babatervezés időszakában elkezdhető, és folyamatosan szedhető a várandósság alatt, egészen a szoptatás végéig. Egyhavi kiszerelés!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 489 Ft / db.
2 darab 9 299 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 9 015 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 399073 ÁFA: 27%
Egységár: 337,8 Ft/adag Nettó ár: 7471.6 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gravida Optima Terhesvitamin egy komplex készítmény, amely már a babatervezés időszakában elkezdhető, és folyamatosan szedhető a várandósság alatt, egészen a szoptatás végéig. Nélkülözhetetlen tápanyagokkal felkészíti a leendő édesanya szervezetét a fogantatásra, támogatja 9 hónapon át, regenerálja és feltölti a raktárakat szoptatás idején.

Babatervezés idején

Már a tervezés fázisában segít feltölteni a leendő édesanya szervezetének raktárait, hogy felkészüljön a fogantatásra.

Babavárás alatt

A várandósság alatt támogatja a magzat és az anyai szervezet megnövekedett tápanyagigényét.

Szoptatás idején

Szülést követően elengedhetetlen az édesanya szervezetének regenerálásáról, hogy megfelelő anyatejet tudjon biztosítani gyermeke fejlődéséhez és gyarapodásához.

Mit nyújt neked a Gravida Optima?

Nem kell váltani a különböző összetételek között, folyamatosan szedhető a babatervezéstől a várandósságon át a szoptatás végéig.

Összetételét a hazai táplálkozási szokásokat figyelembe véve alakították ki.

A Gravida Optima várandósvitamin filmtablettája vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a lágyzselatin kapszulája pedig omega-3 zsírsavakkal támogatja a babatervezés, a várandósság és a szoptatás folyamán megnövekedett tápanyagszükségletet.

Naponta egy – vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó – filmtabletta és egy lágyzselatin kapszula – omega-3 zsírsavakkal étkezés – közben, minimum egy deciliter folyadékkal bevéve, kiegészíti a szükséges tápanyagbevitelt.

6 érv:

  • Folyamatosan szedhető
  • Metilfolát-tartalommal
  • 1 és 3 havi kiszerelésben is
  • Halolaj tartalmú lágyzselatin kapszula, citromos ízesítéssel
  • Hazai táplálkozási szokásokhoz igazítva
  • Laktóz- és gluténmentes, cukorbetegek is szedhetik

A Gravida Optima komplex készítmény

Az az ideális, ha már a várandósság előtt kiderül a babát tervezők számára a nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok hiánya.
Ennek ismerete nélkül, az eltérő kiinduló tápláltsági állapot és az eltérő táplálkozási szokások miatt fel kell tölteni a leendő édesanya szervezetének raktárait.
A várandósság alatt az anyai szervezet megnövekedett tápanyagigénye okán és a magzat növekedéséhez, fejlődéséhez is elengedhetetlen a Gravida Optima komplex összetétele.

Egyes összetevők erősítik egymás hatását

A komplex várandósvitaminban az egyes összetevők segítik egymás felszívódását és a mennyiségük figyelembe veszi a várandósság és a szoptatás alatt megnövekedett ásványi anyag szükséglet.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását és hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium normál felszívódásához/hasznosulásához. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A szervezetben a B2-vitamin hozzájárul a normál vasanyagcseréhez. A folát anyagcseréhez szükséges a B2-, B6- és B12-vitamin.

Minőségi összetevők neked és a babádnak

Válaszd a Gravida Optima étrend-kiegészítőt, amelynek komplex összetétele biztosítja a a megnövekedett tápanyagigény pótlását a babatervezéstől a szoptatás végéig. Többek közt tartalmaz folsavat, metilfolátot, omega-3 zsírsavakat, D-vitamint, vasat.

  • Laktózmentes
  • Gluténmentes
  • Cukorbetegek is fogyaszthatják

Miben támogatnak a Gravida Optima összetevői?

Folsav

A folát hozzájárul a normál vérképződéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

Extrafolate-S ®

A folsav biológiailag aktív formája, amelyet a szervezetnek nem kell átalakítania.

DHA

Hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához.

A-vitamin

Szerepet játszik a sejtek differenciálódásában és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

B1-vitamin

Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B2-vitamin

A szervezetben hozzájárul a normál vasanyagcseréhez és a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B3-vitamin

Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B5-vitamin

Hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B6-vitamin

Hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B12-vitamin

Szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéséhez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

C-vitamin

Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Cink

Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a sejtosztódásban és a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál DNS-szintézishez és a normál szellemi működés fenntartásához. Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében és a zsírok normál anyagcseréjében.

D-vitamin

Szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

E-vitamin

Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Biotin

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Jód

Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához valamint a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Kalcium

Részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. Szükséges a normál csontozat és a normál fogazat fenntartásához.

Magnézium

Szerepet játszik a sejtosztódásban és a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Mangán

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a normál csontozat fenntartásához.

Réz

Hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a szervezetben részt vesz a normál vasszállításban.

Szelén

Hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéshez.

Vas

Szerepet játszik a sejtosztódásban. A szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban, hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Hatóanyag-tartalom: 1 filmtabletta tartalma:

Vitaminok Mennyiség NRV%*
A-vitamin, ebből 1200 µg 150%
retinil-acetát formájában 600 µg
béta-karotin formájában 600 µg
B1-vitamin 1,5 mg 136%
B2-vitamin 1,8 mg 129%
B3-vitamin (Niacin) 20 mg 125%
B5-vitamin (Pantoténsav) 7 mg 117%
B6-vitamin 2,6 mg 186%
B12-vitamin 2,6 µg 104%
C-vitamin 110 mg 138%
D3-vitamin 15 µg(600 NE) 300%
E-vitamin 15 mg 125%
H-vitamin (Biotin) 150 µg 300%
Ásványi anyagok, nyomlelemek Mennyiség NRV%*
Folát, ebből 400%
folsav 800 µg
extrafolát-S* 400 µg
(kalcium-L-metilfolát= 451 µg
400 µg folsavnak felel meg)
Kalcium 200 mg 25%
Magnézium 110 mg 29%
Vas 30 mg 214%
Cink 15 mg 150%
Jód 220 µg 147%
Réz 1500 µg 150%
Mangán 2 mg 100%
Szelén 60 µg 109%
*NRV: Felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték %-a

Hatóanyag-tartalom: 1 lágyzselatin kapszula tartalma:

Omega-3 zsírsavak Mennyiség NRV%*
DHA (dokozahexaénsav) 250 mg
EPA (eikozapentaénsav) 50 mg

Adagolás:

A Gravida Optima egy összetett étrend-kiegészítő készítmény, amely vitaminokat+ásványi anyagokat tartalmazó filmtablettákból és DHA és EPA omega-3-zsírsav tartalmú lágyzselatin kapszulákból áll. Naponta egy filmtablettát és egy kapszulát étkezés közben, minimum egy deciliter folyadékkal javasolt bevenni.

Kiszerelés: 28 db. filmtabletta + 28 db. lágyzselatin kapszula (egyhavi kiszerelés).

Tárolás:

A termék száraz helyen, 25 °C alatt tartandó. A termék nedvességre érzékeny, nedves kézzel a terméket ne érintse. A nedvességtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Túlérzékenységi reakciók észlelése esetén orvoshoz kell fordulni!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Richter Gedeon

Vonalkód (EAN): 5997001309742

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gravida Optima Terhesvitamin filmtabletta + kapszula (28x+28x)
Gravida Optima Terhesvitamin filmtabletta + kapszula (28x+28x)
9 489 Ft