EP Ingyen szállítjuk Granulox krónikus sebek kezelésére szolgáló spray (12ml)

Granulox krónikus sebek kezelésére szolgáló spray (12ml)

47 589 Ft

A Granulox krónikus sebek kezelésére szolgáló spray egy innovatív orvostechnikai eszköz a krónikus sebek kezelésére, mint pl. Ulcus cruris venosum, Ulcus cruris arteirosum, Ulcus cruris mixtum, diabéteszes lábulcus, másodlagosan gyógyuló műtéti sebek és felfekvés.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 47 589 Ft / db.
2 darab 46 637 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 45 210 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 204676 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 3965.8 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 3886.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3767.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 37471.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 36722 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 35598.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Granulox krónikus sebek kezelésére szolgáló spray egy innovatív orvostechnikai eszköz a krónikus sebek kezelésére, mint pl. Ulcus cruris venosum, Ulcus cruris arteirosum, Ulcus cruris mixtum, diabéteszes lábulcus, másodlagosan gyógyuló műtéti sebek és felfekvés. A Granulox lepedékes vagy fertőzött sebekben is alkalmazható.

A krónikus sebeket rendszerint az érintett szövetek átlag alatti oxigénellátása jellemzi, ami jelentősen befolyásolja a sebgyógyulást.

Az artériás eredetű krónikus sebek esetében gondoskodni kell arról, hogy kihasználjuk a vérellátás javításának lehetőségeit.

A Granulox a seb számára diffúz módon bocsátja rendelkezésre a szükséges oxigént. A benne jelen lévő hemoglobin kívülről juttat oxigént a seb belsejébe. Azáltal, hogy a seb belsejének jobb az oxigénellátása, könnyebben megy végbe a sebgyógyulás.

Mire ügyeljen a Granulox használata előtt?

A Granulox-ot ne használja terhesség esetén. Az ilyen esetek megítéléséhez nem rendelkezünk a szükséges adatokkal.

Mire ügyeljen a Granulox használata során?

Ne alkalmazza a Granulox-ot helyi hatású készítményekkel, például antibiotikumokkal, mivel a gyógyszerkölcsönhatások kutatása még nem zajlott le elegendő mértékben.

Ismeretes, hogy a fertőtlenítőszerek csökkentik a Granulox hatását. A fertőtlenítőszerek használata után ezért alaposan öblítse le a kezelni kívánt sebet valamilyen fiziológiás oldattal.

Proteolitikus (enzimatikus) sebtisztítók használatát követően alaposan öblítse le a sebet valamilyen fiziológiás oldattal.

Ha a tünetek súlyosbodnak, vagy nemkívánatos mellékhatások lépnek fel, akkor azonnal hagyja abba a szer használatát, és forduljon orvoshoz.

Hogyan kell a Granulox-ot használni?

Szükség esetén alaposan öblítse és tisztítsa meg a sebet, majd permetezze a Granulox-ot a megtisztított sebre. Ehhez először vegye le a flakonról a védőkupakot. A permetezőfejet mintegy 5-10 cm-re tartsa a sebtől, majd addig permetezze rá, amíg a sebet be nem fedi egy vékony hártya. Normális esetben 1-2 másodperc permetezés elég ahhoz, hogy egy 2×3 cm-es sebterületet befedjen. A használatot minden kötéscserénél, de legalább 3 naponta meg kell ismételni. Az alkalmazás után a sebet fedje be légáteresztő sebtapasszal. Fontos: csak légáteresztő sebtapaszokat és kötszereket alkalmazzon.

Egy csomag Granulox a seb méretétől függően legfeljebb 30 alkalomra elegendő.

A Granulox a felbontást követően az eltarthatósági idő lejártáig használható fel.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

A Granulox semmilyen mellékhatásokkal nem jár. Nem zárható ki teljesen a Granulox bármely összetevőjével szembeni túlérzékenységi reakció. Ha a tünetek súlyosbodnak, vagy nemkívánatos mellékhatások lépnek fel, akkor azonnal hagyja abba a szer használatát, és forduljon orvoshoz.

Hogyan kell a Granulox-ot tárolni?

A Granulox-ot hűtőszekrényben, 2 °C és 8 °C közötti hőmérsékleten kell tárolni. Az alkalmazási napokon a Granulox-ot szobahőmérsékleten (max. 25 °C) is tarthatja. Naponkénti használat esetén (pl. a klinikai gyakorlatban vagy házi beteglátogatások alkalmával) a Granulox-ot a szóródoboz kiürüléséig folyamatosan is tárolhatja szobahőmérsékleten. Szobahőmérsékleten való tárolás esetén az eltarthatósági idő maximum 6 hét lehet. Gyermekektől elzárva tartandó. A flakonban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A Granulox-ot tilos a terméken vagy a csomagolódobozon feltüntetett lejárati időt követően felhasználni.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 7323190224395

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Granulox krónikus sebek kezelésére szolgáló spray (12ml)
Granulox krónikus sebek kezelésére szolgáló spray (12ml)
47 589 Ft