Galaktív Bio kullancsriasztó spray (100ml)

Galaktív Bio kullancsriasztó spray (100ml)

2 096 Ft

A Galaktív Bio kullancsriasztó spray használható gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Illóolajok segítségével véd a kullancs csípésétől. Hatásos más csípő és vérszívó rovarok ellen is, mint pl: a szúnyog, muslinca, bögöly és más csípőlegyek.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 608116 ÁFA: 27%
Egységár: 21 Ft/ml Nettó ár: 1650.4 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Galaktív Bio kullancsriasztó spray használható gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Illóolajok segítségével véd a kullancs csípésétől. Hatásos más csípő és vérszívó rovarok ellen is, mint pl: a szúnyog, muslinca, bögöly és más csípőlegyek.

Különleges előny – teljeskörű alkalmazhatóság:

Víz-, és izzadtságálló termékek, nedvesség hatására nem veszítenek hatékonyságukból. Ezáltal nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.

Kizárólag természetes hatóanyagok:

A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk. A Galaktív Bio kullancsriasztó spray fő hatóanyaga a p-Mentha-3,8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton.

Igazolt hatás:

Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül. A szerek a kezelt bőrterületen speciális ‘aurát’ képeznek, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Nagy fontosságot tulajdonítottak annak, hogy a Galaktív Bio kullancsriasztó spray a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció nagyon jó, míg a rovarriasztás hatékonysága kiváló minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

Használati tudnivalók:

  • A termék használható terhesség alatt és szoptatási időszakban is.
  • Arcon való alkalmazásnál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni.
  • A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bőr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki.
  • Őrizkedjünk mindenesetre a gyulladt, berepedt bőrfelületen való alkalmazástól.
  • Illóolajokra érzékenyek ne használják, gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá.
  • A szúnyogriasztó OTH engedély száma: 1775/2005, a kullancsriasztó CE jeles, 1 kategóriába tartozó, veszélyes betegségeket megelőző orvostechnikai eszköz.
  • Kiszerelés: 100 ml.

Gyártó: Galaktív Kft.

Vonalkód (EAN):  5999888022714

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Galaktív Bio kullancsriasztó spray (100ml)
Galaktív Bio kullancsriasztó spray (100ml)
2 096 Ft