EP Gabriel OVU hLH termékenységi teszt (7x)

Gabriel OVU hLH termékenységi teszt (7x)

4 349 Ft

A Gabriel OVU hLH termékenységi teszt a vizeletben lévő LH kimutatása alapján jelzi az ovulációt. Ha hormon kibocsátás figyelhető meg, az ovuláció nagy valószínűséggel bekövetkezik 24-48 órán belül.

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 523722 ÁFA: 5%
Egységár: 621.3 Ft/db. Nettó ár: 4142 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Gabriel OVU hLH termékenységi teszt a vizeletben lévő LH kimutatása alapján jelzi az ovulációt. Ha hormon kibocsátás figyelhető meg, az ovuláció nagy valószínűséggel bekövetkezik 24-48 órán belül.

Az ovuláció a petesejtnek a petefészekből történő kiszabadulását jelenti. A hipofízis termeli az LH-nak (luteinizáló hormonnak) nevezett hormont, mely az ovuláció, azaz az érett petesejtnek a petefészekből történő kilökődését idézi elő. 24-36 órával az ovuláció előtt az LH szint jelentősen megemelkedik. Az ovulációs gyorsteszt ezt a hormonszint emelkedést mutatja, így lehetővé tezi az ovuláció időpontjának meghatározását.  A fogamzás legnagyobb valószínűsége az LH kilövellését követő 1-2 napon van. Az LH megjelenése azonban csak valószínűsíti az ovulációt, egyáltalán nem garantálja annak bekövetkezését.

Gyártó: Semper Veritas Kft.

Vonalkód (EAN):  5999538243353

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gabriel OVU hLH termékenységi teszt (7x)
Gabriel OVU hLH termékenységi teszt (7x)
4 349 Ft