EP Gabriel BabyCheck terhességi teszt (1x)

Gabriel BabyCheck terhességi teszt (1x)

941 Ft

A Gabriel BabyCheck terhességi teszt egy olyan gyorstesztet végez, amivel megállapítható a hCG-szint és a terhesség.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 352646 ÁFA: 5%
Egységár: 941 Ft/db. Nettó ár: 896.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Villámakciók
most különösen megéri

Termékleírás

A Gabriel BabyCheck terhességi teszt egy olyan gyorstesztet végez, amivel megállapítható a hCG-szint és a terhesség. A monoklonális és poliklonális antitestek egyedi kombinációját használja nátrium-azidot (Na) (<0,1%) tartalmazó fehérjemátrixban.

A doboz tartalma

A dobozban egy használati utasítás, valamint egy csepegtető műanyag pipettát és egy páramentesítő párnát tartalmazó, hermetikusan lezárt alumínium tasak található, benne a BABYCHECK-1® eszközzel. Ne használja a páramentesítő párnát.

A teszt elve

 • Amikor egy nő terhes lesz, teste elkezd ún. hCG hormont (humán chorion gonadotropin) termelni.
 • Ez az első három hónapban növekvő mennyiségben van jelen a vizeletben.
 • A BABYCHECK-1® eszköz egy olyan kvalitatív gyorsteszt, ami kimutatja a terhességet jelző hCG-szintet a vizeletben.
 • Miután a vizeletet az eszköz mintavevő nyílásba helyezi (), a vizelet felszívódik, és színes csíkot hoz létre a kontroll zónában (C), ami azt jelzi, hogy a teszt jól működik.
 • Amikor a jelenlevő hCG koncentrációja 25 mlU/mL fölött van, egy második színes csík jelenik meg a tesztzónában (T). Ez a csík azt jelzi, hogy a teszt pozitív.
 • A teszt nagyfokú érzékenységének köszönhetően az elmaradt menstruáció után már az első napon kimutatható a terhesség.

Óvintézkedések

 • Ez a teszt kizárólag in vitro diagnosztikai célra használható. Kizárólag külső használatra. NEM SZABAD LENYELNI.
 • Olvassa el figyelmesen a használati utasítást a teszt elvégzése előtt. A teszt nem megbízható, ha nem követi szigorúan az utasítást.
 • Fontos, hogy a reggeli első vizeletet gyűjtse, ha az elmaradt menstruáció után az első napon végzi el a tesztet. A reggeli első vizelet magas hCG-koncentrációt tartalmaz. Az elmaradt menstruáció után egy héttel már bármelyik napszakban gyűjthet vizeletet, mivel a hCG-koncentrációk magasabbak.
 • +4°C és +30°C között tárolja. Ne engedje megfagyni. Ha a tesztet +4°C-on tárolja, vegye ki az eszközt, hogy tesztelés előtt 5 perc alatt elérje a szobahőmérsékletet.
 • Ne használja a címkén vagy a védőcsomagoláson jelzett lejárati időn túl, vagy ha ez a csomagolás sérült.
 • Ne használja újra a BABYCHECK-1® eszközt.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Használat után minden komponenst eldobhat.

A vizelet gyűjtése

Tiszta, száraz edénybe (nem tartozék) gyűjtse hiánytalanul a reggeli első vizeletét. Ez a vizelet magas koncentrációkban tartalmaz hCG-t.

A vizsgálat menete

Vegye ki a BABYCHECK-1® eszközt és a pipettát a védő alumínium tasakból, miután feltépte a tasakot a bevágás mentén. Helyezze az eszközt sík felületre. Dobja ki a páramentesítő párnát.

A csepegtető műanyag pipetta használatával gyűjtse össze a vizeletet, és függőlegesen tartva helyezzen 4 cseppet a mintavevő nyílásba ().

Hagyja, hogy végbe menjen a reakció, és a vizelet hozzáadás után 5–10 perc múlva olvassa le az eredményeket.

Az eredmény értelmezése

NEGATÍV EREDMÉNY: NEM TERHES:

Csak egy pink/rózsaszínű csík jelenik meg a kontroll zónában (C), és nem jelenik meg csík a teszt zónában (T). A teszt negatív, ami azt jelzi, hogy valószínűleg nem terhes. Ha egy héttel később még mindig nem jött meg a menstruációja, ismételje meg a tesztet egy másik BABYCHECK-1® eszközzel. Ha a teszt újra negatív, és nincs menstruációja, keresse fel orvosát. A késésnek más okai lehetnek.

POZITÍV EREDMÉNY: TERHES:

Két pink/rózsaszínű csík jelenik meg az ablakban (egy a teszt zónában (T), egy pedig a kontroll zónában (C)). Az eredmény hCG jelenlétét jelzi, és azt mutatja, hogy Ön terhes. Forduljon orvosához, hogy terhességét megfelelő módon figyelhesse. Ha teszt zónában (T) a csík színintenzitása gyenge, az eredmény akkor is pozitív.

NEM EGYÉRTELMŰ EREDMÉNY:

Ha nincs csík a kontroll zónában (C) (annak ellenére, hogy a teszt zónában (T) csík jelenik meg), a teszt nem egyértelmű. Nem lehet a teszteredményt értelmezni, és nem egyértelműnek kell tekinteni. Ebben az esetben új BABYCHECK-1® eszközzel és friss vizeletmintával ajánlatos megismételni a tesztet..

Vonalkód (EAN): 5999538240505

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gabriel BabyCheck terhességi teszt (1x)
Gabriel BabyCheck terhességi teszt (1x)
941 Ft