Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum (15ml)

Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum (15ml)

12 899 Ft

A Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, megelőzhetők. Olyan peptidekkel kombinált, melyek csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 12 899 Ft / db.
2 darab 12 641 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 12 254 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 127704 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 859.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 842.7 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 816.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 10156.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 9953.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 9648.8 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum a szem alatti sötét elszíneződések és a szem körüli ráncok csökkentését célozza meg. A Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, ill. megelőzhetők. A Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum az őssejtes hatóanyagokon túl olyan peptidekkel kombinált, melyek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását az erősen pigmentált összetevők kiválasztásával, valamint csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt.

A Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum intenzív ránctalanító hatással bíró peptidjei a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a szemkörnyéki mimikai ráncokat.

Hatóanyag-tartalom:

TrioStem3Complex – a szérum fő hatóanyaga, kivételes hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, úgymint a humán őssejtaktivátort, keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma növényi őssejt kivonatát. Ez a komplex az őssejteket aktiválva pozitívan befolyásolja és megújitja az arcbőrt.

Hesperidin – methyl chalcone: erősíti az erek állapotát, így csökkenti áteresztőképességüket.

VW dipeptid: A VW dipeptid növeli a nyirokkeringést, amellyel megakadályozza a felesleges folyadék felhalmozódását.

Pal GQR lipopeptid: növeli az erek szilárdságát, rugalmasságát és gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

Palmitoyl-oligopeptid és palmitoyl-tetrapeptid: helyreállítják a szem alatti környék eredeti színárnyalatát.

Chrizin N-hydroxisuccinimide: csökkenti a vér által létrehozott pigmenteket.

Peptidek: Az acetyl-hexapeptid és heptapeptid aktivan vesznek részt a mimikai izmok összehúzódásának mérséklésében. A pentapeptid hasonlóképpen csökkenti a mimikai ráncokat.

Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentált kivonat: javítják a kollagénrostok szerkezetét és segítik azok termelődését.

Hialuronsav: mivel nagy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, ezért fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és teltségének megőrzésében. A termék tiszta forrásból származó hialuronsavat tartalmaz, melyet biotechnológiai úton állítanak elő.

DMAE: elősegíti a sejtek regenerálódását

Használata:

A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják. A szérumot vigye fel a szemkörnyékre és masszírozza a szemzugtól kifelé haladva.. A látható hatás érdekében, használja 60 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizze bőre fiatalságát.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum (15ml)
Fytofontana Stem Cells Eyedark őssejtes szérum (15ml)
12 899 Ft