Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum (4,5ml)

Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum (4,5ml)

9 209 Ft

A Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum erőteljes ránckisimító hatással rendelkező készítmény, mely az arc mély és markánsabb ráncainak kezelését célozza meg. Az FS Botu intenzív szérum speciális adagolótolla maximálisan előnyös használatot tesz lehetővé.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 209 Ft / db.
2 darab 9 025 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 8 749 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 127700 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 2046.4 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 2005.6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1944.2 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 7251.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 7106.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6889 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum erőteljes ránckisimító hatással rendelkező készítmény, mely az arc mély és markánsabb ráncainak kezelését célozza meg. A Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum speciális adagolótolla maximálisan előnyös használatot tesz lehetővé. Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően kiváló kiegészítője a Fytofontana Stem Cells Botu mimikai ráncok elleni szérumnak.

A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény őssejtes hatóanyagokat kombinál intenzív ránctalanító hatással bíró peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat. Ezt az intenzív ránctalanító szérumot hat különféle peptid gazdagítja, mely a legerősebb mimikai ráncok elleni kombináció a Fytofontana Stem Cells termékcsaládban. A termék használata által a mélyebb, markáns ráncok csökkennek, miközben az arcbőr feszessé, ragyogóvá válik és megfiatalodik.

Hatóanyag-tartalom:

TrioStem3Complex: a szérum fő hatóanyaga, kivételes hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, úgymint a humán őssejtaktivátort, keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma növényi őssejt kivonatát. Ez a komplex az őssejteket akitáválva pozitivan befolyásolja és megújitja az arcbőrt.

Peptidek: Az acetyl-hexapeptid és heptapeptid aktivan vesznek részt a mimikai izmok összehúzódásának mérséklésében. A pentapeptid hasonlóképpen csökkenti a mimikai ráncokat. Az aktív tripeptid biztosítja a mimikai izmok relaxált állapotát, melynek következtében a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek. Az acetyl-dipeptid növeli a bőr komfortérzetét és frissességét.

A következő hatóanyagok a kollagénszint pótlását és védelmét célozzák meg: Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentált kivonata – javítják a kollagénrostok szerkezetét és segítik azok termelődését.

Hialuronsav: mivel nagy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, ezért fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és teltségének megőrzésében. A termék tiszta forrásból származó hialuronsavat tartalmaz, melyet biotechnológiai úton állítanak elő.

DMAE: elősegíti a sejtek regenerálódását.

Használata:

A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják. A ránctalanító arcápoláshoz használja kombináltan a Fytofontana Stem Cells Botu Intense szérumot célzottan a mélyebb ráncokra és a Fytofontana Stem Cells Botu szérumot a mimikai ráncokra.Elsőként alkalmazza a Fytofontana Stem Cells Botu Intense szérumot a markáns, mély mimikai ráncokra, melyet az adagolótoll szilikonvégének segítségével vigyen fel a tiszta és száraz arcbőrére. A kezelés befejezéseként alkalmazza a Fytofontana Stem Cells Botu szérumot az egész arc területén. Az arcápolást a száj körüli ráncokkal kezdjük, majd az orr körül felfelé haladva folytassuk egészen a szemöldökig. A folyamatot ismételjük meg a szemek környékén és a homlokon is. Az optimális hatás eléréséhez használja a szérumokat 30 napon keresztül, naponta legalább kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizze bőre fiatalságát.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum (4,5ml)
Fytofontana Stem Cells Botu intenzív szérum (4,5ml)
9 209 Ft