banner_tavaszi_faradtsag_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
Egészségpénztárra elszámolható termék - 39% Frio Pad lázcsillapító tapasz (2x)

Frio Pad lázcsillapító tapasz (2x)

989 Ft 599 Ft

A Frio Pad lázcsillapító tapasz (orvostechnikai eszköz) hidratáló és hűsítő hatást fejt ki nagy víztartalmú központi hidrogél mátrix rétege segítségével, amely előzetes fagyasztás nélkül képes gyorsan enyhülést előidézni az égő homlokon. Akár 8 órán át tartó hatás.

Cikkszám: 562494 ÁFA: 27%
Egységár: 299.5 Ft/db. Nettó ár: 471.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

A Frio Pad lázcsillapító tapasz (orvostechnikai eszköz) hidratáló és hűsítő hatást fejt ki nagy víztartalmú központi hidrogél mátrix rétege segítségével, amely előzetes fagyasztás nélkül képes gyorsan enyhülést előidézni az égő homlokon. Nem terheljük vele a gyermekek, felnőttek szervezetét agresszív, mesterséges hatóanyagokkal, mégis hatásos. Könnyen használható, a homlokra tapasztva nem esik le, nem irritálja a bőrt, hosszan, akár 8 órán át hat. Éjszaka is felragasztható a gyermek felébresztése nélkül, így kíméletes és praktikus megoldás.

A láz még felnőttként is hatalmas probléma, hiszen a legéletrevalóbbakat is képes varázsütésre levertté, elesetté tenni. Az olyan aprócska világban, mint a gyermekeké egy ilyen betegség még veszedelmesebbnek hathat, mégis a korszerű orvosi ajánlások szerint nem szabad egyből bevetned a csillapító csodapirulákat. Ugyanis, a megemelkedett testhőmérséklet a szervezet betegségekkel szembeni természetes harcának velejárója, az immunrendszer kifejlődéséhez pedig nem célszerű mindebbe beleavatkoznod. Hogy jó, de mit csinálj, ha már a hőemelkedés tünetei is kellemetlenek, különösen gyermekednél? A Frio Pad lázcsillapító tapasz segít agresszív, mesterséges hatóanyagok nélkül is átvészelni az enyhébb problémákat, ráadásul kiegészítő terápiaként is kiváló súlyosabb lázas állapotokban esetén.

Gyógyíts természetesen!

A Frio Pad működésének elvét legegyszerűbben jótékony lázcsillapításként határozhatnánk meg. Ez azt jelenti, hogy mindaddig nem avatkozunk bele a test természetes folyamataiba, amíg nem muszáj, inkább a víz hűsítő ereje segítségével mérsékeljük a kellemetlen tüneteket. Egy kisebb hőemelkedés esetében ugyanis ez is elég lehet, hogy gyermeked könnyebben, jobb kedvvel vészelje át azt az időszakot, amíg a szervezete kilábal egy enyhébb betegségből.

Gyógyszerek – csak akkor, amikor kell!

A modern orvosi javaslatok szerint csak jelentősen megemelkedett testhőmérséklet felett javasolt a lázcsillapítás, az alatt, akár egy hőemelkedésnél is jobb hagyni, hogy az immunrendszer maga kezelje a problémákat. Persze, egy gyermek még kisebb panaszokat is sokkal rosszabbul visel mint egy felnőtt, így fontos, hogy amennyire lehetséges a kellemetlen tüneteket ez idő alatt is csökkentsük. Itt jutnak szerephez a Frio Pad tapaszok.

Hány éves kortól lehet használni?

2 éves kor alatt nem ajánljuk a használatát, de két éves kor felett bármely korosztály biztonságosan használhatja.

Szuper kis segítő oltások után!

Amellett, hogy képes enyhülést hozni hőemelkedések idején, a Frio védőoltások beadását követően is hatékonyan csillapítja a duzzanatot, égő érzést. Kiváltja a borogatást, hosszan csökkenti a fájdalmat, kényelmesen alkalmazható.

Kiváltja-e a tapasz a gyógyszeres kezelést?

Nem, a Frio Padnak nem ez a lényege. A komolyabb, lázas megbetegedések előtt, kisebb hőemelkedések idején nyújthat segítséget, míg nagyobb problémák esetén gond nélkül kombinálhatod a hatását a klasszikus, gyógyszeres kezeléssel. Ebben az esetben, míg a lázcsillapító hat, addig a Frio anélkül hűsíti a homlokot, hogy lecsöpögne, tartani kéne a kezeddel vagy elcsúszna.

Tényleg fontos hangsúlyoznunk, hogy a tapasz nem helyettesíti a háziorvosod tudását, nem is kíván vele versenyezni, pusztán segít a gyermeked közérzetét javítani, és addig elkerülni a gyógyszerek használatát, amíg azok nem indokoltak. Komolyabb baj esetén, mindenképp beszélj az orvosoddal és kövesd a tanácsait!

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Forgalmazó: OD Medic Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.