Floney Mézpasztilla - natúr (18x)

Floney Mézpasztilla – natúr (18x)

2 259 Ft

A Floney Mézpasztilla (étrend-kiegészítő készítmény) 100% mézből készült. Minden egyes pasztilla magas minőségű virágmézből készült és az Ön egészségét szolgálja ételként, édességként, természetes gyógyírként. Megtalálható benne a legtöbb mézben előforduló vitamin és nyomelem is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 259 Ft / db.
2 darab 2 214 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 146 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 604258 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 125.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 123 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 119.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1778.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1743.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1689.8 Ft
 • Kategóriák:
 • Kiemelt kínálatunk
  a készlet erejéig

  Termékleírás

  A Floney Mézpasztilla (étrend-kiegészítő készítmény) 100% mézből készült.

  Termékünket egyedi eljárással készítjük, amely során hozzáadott anyag nélkül megszilárdítjuk a mézet úgy, hogy megóvjuk annak hasznos és egészséges összetevőit. Minden egyes pasztilla magas minőségű virágmézből készült és az Ön egészségét szolgálja ételként, édességként, természetes gyógyírként.

  A méz eredetétől függően igen sokféle tulajdonsággal rendelkezhet. Színe, íze, illata, aromája és összetevői eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen növények virágairól gyűjtötték a méhek a méz alapanyagát. A vegyes virágméz értékét annak sokfélesége, változatossága adja. Megtalálható benne a legtöbb mézben előforduló vitamin és nyomelem is.

  Hatóanyag-tartalom:

  floney-mezpasztilla-natur-18x_hatoanyag_tartalom

  Összetevők:

  100% szilárd méz

  Adagolás:

  Felnőttek esetében naponta 3-6 alkalommal. Gyermekeknek (3 éves kor felett) naponta 1-3 alkalommal 1 pasztillát lassan elszopogatni.

  Kiszerelés: 18 db.

  Fontos figyelmeztetések:

  – Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
  – Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  – Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  – Gyermekek elől elzárva tartandó!
  – Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
  – Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

  Gyártó: Pharma Commerce Kft.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Floney Mézpasztilla - natúr (18x)
  Floney Mézpasztilla - natúr (18x)
  2 259 Ft