Floney Mézpasztilla - fahéj, szegfűszeg és propolisz (18x)

Floney Mézpasztilla – fahéj, szegfűszeg és propolisz (18x)

2 259 Ft

A Floney Mézpasztilla (étrend-kiegészítő készítmény) 99% mézből készült, propoliszt, fahéj-, szegfűszeg kivonatot tartalmaz. A méz és propolisz egészségre gyakorolt jótékony hatásai évezredek óta ismertek. A mézpasztillában ezek ötvöződnek a fahéj és szegfűszeg kivonattal, így nem csak ízében, hanem hatásában is kitűnő, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó terméket alkottunk meg az Ön légutainak egészsége érdekében.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 259 Ft / db.
2 darab 2 214 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 146 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 226750 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 125.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 123 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 119.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1778.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1743.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1689.8 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Floney Mézpasztilla (étrend-kiegészítő készítmény) 99% mézből készült, propoliszt, fahéj-, szegfűszeg kivonatot tartalmaz.

A méz és propolisz egészségre gyakorolt jótékony hatásai évezredek óta ismertek. A mézpasztillában ezek ötvöződnek a fahéj és szegfűszeg kivonattal, így nem csak ízében, hanem hatásában is kitűnő, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó terméket alkottunk meg az Ön légutainak egészsége érdekében.

Jelen termékünk kizárólag megszilárdított mézet, propoliszt és teljesértékű fahéj, illetve szegfűszeg kivonatot tartalmaz. A mézet és a propoliszt nem csak ízében, hanem fertőtlenítő,
gyulladásgátló, antioxidáns hatásaival is kiegészíti a fahéj és a szegfűszeg. Jellegzetes ízük mellett régóta alkalmazzák mindkét összetevőt a felsőlégúti és szájüregi problémák tüneteinek
enyhítésére. A szájban lassan oldódó pasztilla hosszan fejti ki hatását, így járulva hozza az Ön egészségének megőrzéséhez.

Hatóanyag-tartalom:

floney-mezpasztilla-fahej-szegfuszeg-es-propolisz-18x_hatoanyag_tartalom

Összetevők:

Méz, propolisz, fahéj kivonat, szegfűszeg kivonat.

Adagolás:

Felnőttek esetében naponta 3-6 alkalommal. Gyermekeknek (3 éves kor felett) naponta 1-3 alkalommal 1 pasztillát lassan elszopogatni.

Kiszerelés: 18 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Pharma Commerce Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Floney Mézpasztilla - fahéj, szegfűszeg és propolisz (18x)
Floney Mézpasztilla - fahéj, szegfűszeg és propolisz (18x)
2 259 Ft