Floney Mézpasztilla - eukaliptusz és mentol (18x)

Floney Mézpasztilla – eukaliptusz és mentol (18x)

2 359 Ft

A Floney Mézpasztilla (étrend-kiegészítő készítmény) 99% mézből készült, természetes mentolt és eukaliptuszolajat tartalmaz. A mentolt és az eukaliptuszolajat hagyományosan a légzőjáratok tisztítására és a légzés könnyítésére alkalmazzák. A méz jótékony hatásai mellet a szilárd méz egyedi tulajdonságai elősegíthetik az aktív összetevők hatásának elnyújtását.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 359 Ft / db.
2 darab 2 312 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 241 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 685182 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 131.1 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 128.4 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 124.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1857.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1820.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1764.6 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Floney Mézpasztilla (étrend-kiegészítő készítmény) 99% mézből készült, természetes mentolt és eukaliptuszolajat tartalmaz.

A mentolt és az eukaliptuszolajat hagyományosan a légzőjáratok tisztítására és a légzés könnyítésére alkalmazzák. A méz jótékony hatásai mellet a szilárd méz egyedi tulajdonságai elősegíthetik az aktív összetevők hatásának elnyújtását. A mentol hozzájárulhat a légutak egészségéhez és az emésztőrendszer működésének javításához is.

A méz nyugtató és a mentol hűsítő érzete fokozatosan bontakozik ki a mézpasztillából, ezt egészíti ki az eukaliptuszolaj jótékony hatása. A méz bevonatot képez a szájüregben és felső légutakban, ezzel járul hozzá az aktív összetevők hatásának kifejtéséhez, segítve ezzel a megfázásos tünetek enyhítését, a légzőrendszer normál működésének helyreállítását.

Hatóanyag-tartalom:

floney-mezpasztilla-eukaliptusz-es-mentol-18x_hatoanyag_tartalom

Összetevők:

Méz, Mentol, Eukaliptuszolaj

Adagolás:

Felnőttek esetében naponta 3-6 alkalommal. Gyermekeknek (6 éves kor felett) naponta 1-3 alkalommal 1 pasztillát lassan elszopogatni.

Kiszerelés: 18 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Pharma Commerce Kft.

Vonalkód (EAN): 5999887026102

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Floney Mézpasztilla - eukaliptusz és mentol (18x)
Floney Mézpasztilla - eukaliptusz és mentol (18x)
2 359 Ft