EP Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely (1x)

Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely (1x)

11 959 Ft

A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely (orvostechnikai eszköz) puha, kényelmes és könnyen használható. A 100%-ban orvosi minőségű szilikonból készült megtermékenyülést elősegítő kehely segít növelni a teherbeesés esélyét.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 11 959 Ft / db.
2 darab 11 720 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 11 361 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 505568 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 11959 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 11720 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 11361 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 9416.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 9228.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8945.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
 • Kategóriák:
 • Kiemelt kínálatunk
  a készlet erejéig

  Termékleírás

  A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely (orvostechnikai eszköz) puha, kényelmes és könnyen használható. A 100%-ban orvosi minőségű szilikonból készült megtermékenyülést elősegítő kehely segít növelni a teherbeesés esélyét.

  Az ejakuláció után a kelyhet a hüvelybe kell felhelyezni, így a hímivarsejtek közvetlenül a méhnyakba (a méh bejáratába) kerülnek. Ez lehetővé teszi, hogy több hímivarsejt maradjon életben, és ússzon át a méhnyaknyákon, amelyek aztán felúszhatnak a méhbe. Minél több hímivarsejt éri el a méhet, annál nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik hímivarsejt eléri és behatol a petesejtbe, így növelve meg a fogantatás esélyét.

  Segíti az otthoni teherbeesést

  A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely használata mellett a gyermekvállalás meghitt folyamat marad otthonod megnyugtató környezetében. Nincs szükség orvosra vagy kórházra.

  Több spermiumot juttat a méhnyakba

  A megtermékenyülést elősegítő kelyhek 300%-kal több spermiumot juttatnak a méhnyaknyák védő környezetébe, így több spermium úszik be a méhnyakba, ezáltal 48%-kal növeli a terhesség esélyét.* (*Egy klinikai vizsgálat során a Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kelyhet 3 cikluson át alkalmazó nők 48%-kal nagyobb valószínűséggel estek teherbe.)

  Kényelmes és könnyen használható

  A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely használatával az intimitás megmarad. A kehely nagyon puha és rugalmas, mely egyszerű használatot tesz lehetővé, és könnyen felhelyezhető. A nők 86%-a könnyen használhatónak, 10-ből 9 nő pedig kényelmesnek találja.

  100% orvosi minőségű szilikonból készült

  A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely Svájcban készül, 100%-ban orvosi minőségű szilikonból. A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely rugalmas, tartós és biztonságos használatra lett kialakítva.

  Természetes, biztonságos és hormonmentes

  A Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely segít a természetes teherbeesésben.

  Akár 6 ciklusig újrafelhasználható

  Az eldobható termékektől eltérően a Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kelyhet legfeljebb 6 ciklusig használhatod.

  Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  Gyártó: Pharmanext Kft.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely (1x)
  Ferti-Lily Megtermékenyülést elősegítő kehely (1x)
  11 959 Ft