EP Feminella Vagi C hüvelytabletta (6x)

Feminella Vagi C hüvelytabletta (6x)

2 489 Ft

A Feminella Vagi C hüvelytabletta (orvostechnikai eszköz) segít a bakteriális hüvelygyulladás megelőzésében és kezelésében.

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 833950 ÁFA: 27%
Egységár: 414.8 Ft/db. Nettó ár: 1959.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Feminella Vagi C hüvelytabletta (orvostechnikai eszköz) alkalmazása gyorsan kedvezőtlen hüvelyi környezetet teremt a nemkívánatos anaerob mikroorganizmusok növekedéséhez, melyek a bakteriális hüvelygyulladásért felelősek, beleértve a terhesség alatti hüvelygyulladást is. A Feminella Vagi C hüvelytabletta segít a bakteriális hüvelygyulladás megelőzésében és kezelésében. Különösen hatékony visszaeső betegségekben, valamint hagyományos antibiotikumos kezeléseket követően.

Összetevők: 1 tabletta tartalma:

C-vitamin (aszkorbinsav) 250 mg, szilikon gyanta, laktóz-monohidrát, hidroxipropil-túlérzékenység. metilcellulóz, magnézium-sztearát.

Adagolás:

Helyezzen fel egy hüvelytablettát naponta, lehetőleg este lefekvés ellőtt! Legalább 6 napon át javasolt a készítmény alkalmazása a hüvely fiziológiás ph-jának, normál flórájának helyreállítása érdekében. Ha szükséges, a kezelés meghosszabbítható vagy ismételhető.

Hogyan kell használni a Feminella Vagi C® hüvelytablettát?

A Feminella Vagi C® hüvelytablettát mélyen a hüvelybe kell helyezni. A Feminella Vagi C® hüvelytabletta a C-vitamin szabályozott, több órán át tartó leadásával védi a hüvely mikrokörnyezetét, ezáltal biztosítja a hosszantartó savasságot és a hüvely pH-jának gyors normalizálását.

Nemkívánatos hatások:

Ritkán égető érzés vagy a hüvelyen belüli viszkető érzés előfordulhat. Nagyon ritkán előfordulhat egy vagy több összetevővel szembeni túlérzékenységi reakció, ebben az esetben javasolt a kezelés felfüggesztése és orvosi konzultáció. A C-vitamin befolyásolhatja a glücosuria, a laktát-dehidrogenáz, a transzamináz és a bilirubin meghatározását. A C-vitamin csökkenti a véralvadásgátló szerek hatását.

Kiszerelés: 6 db.

Fontos figyelmeztetések:

  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • A hüvelytablettát nem szabad lenyelni.
  • Terhesség és szoptatás alatt biztonságosan alkalmazható.
  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: CSC Pharmaceuticals Llc.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Feminella Vagi C hüvelytabletta (6x)
Feminella Vagi C hüvelytabletta (6x)
2 489 Ft