EP Expect LH ovulációs tesztkészlet (1x)

Expect LH ovulációs tesztkészlet (1x)

1 389 Ft

Az Expect LH ovulációs tesztkészlet a tüszőérés meghatározására szolgáló vizeletteszt. Az ovuláció körüli néhány nap alatt a legnagyobb az esély a megtermékenyülésre.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 389 Ft / db.
2 darab 1 361 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 320 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 658492 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1389 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1361 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1320 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1322.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1296.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1257.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Expect LH ovulációs tesztkészlet a tüszőérés meghatározására szolgáló vizeletteszt. A petesejt kiszabadulását, a tüszőrepedést (ovulációt) az ún. luteinizáló hormon (LH) szintjének hirtelen, hullámszerű emelkedése előzi meg. Ezt a hormonszint kiugrást LH-csúcsnak nevezik. Az ovuláció körüli néhány nap alatt a legnagyobb az esély a megtermékenyülésre.

Az Expect LH ovulációs tesztkészlet segítségével, a mérések számától függően (napi két mérés esetén 6 óra pontossággal) akár órányi pontossággal meghatározható a tüszőrepedés idopontja. Ez akár védekezés, akár a teherbe esés valószínűségének növelésére felhasználható. Segítségével igazolható a töszőérést stimuláló kezelések sikere.

Az együttlét időpontjának megválasztásával a tervezett gyermek nemének valószínűsége befolyásolható. Erre a célra használata nem ajánlott!

A dobozban 4 db teszt található. A vizeletbol délelőtt 10 és este 8 között kell mintát venni és a kiértékelésig kb. 5 percet várni

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Expect LH ovulációs tesztkészlet (1x)
Expect LH ovulációs tesztkészlet (1x)
1 389 Ft