EP - 35% Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő (5ml)

Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő (5ml)

6 019 Ft 3 899 Ft

Az Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő 2az1-ben hatással bír: a köröm teljes felszínét átitatva, a gomba számára előnytelen környezetet teremt, továbbá fényesítő összetevőjével javíthatja a köröm küllemét is. Nincs szükség körömreszelésre, kb. 300 alkalmazásra elegendő!

Készleten

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 674319 ÁFA: 27%
Egységár: 779.8 Ft/ml Nettó ár: 3070.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő (orvostechnikai eszköz) 2az1-ben hatással bír: a köröm teljes felszínét átitatva, a gomba számára előnytelen környezetet teremtve veszi fel a harcot a körömgombával, továbbá fényesítő összetevőjével javíthatja a fertőzött köröm küllemét. Nincs szükség a köröm reszelésére. Kb. 300 alkalmazásra elegendő.

Javallat:

Az Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő körömgomba elleni kezelésre javallt, egyúttal javítva a köröm küllemét is.

Mi a gombás körömfertőzés (onikomikózis)?

Az onikomikózis olyan gombás fertőzés, amely a láb és/vagy a kéz ujjainak körmén jelentkezik. Ez nem egy életet veszélyeztető betegség, de kellemetlen látvány és zavaró, fájdalmas probléma lehet, amely emberről emberre terjedhet.

  • A köröm-rendellenességek mintegy 50%-ának okozójaként, a gombás fertőzés a köröm leggyakoribb betegsége.
  • A felnőtt lakosság 6-8%-a szenved gombás körömfertőzéstől.
  • Ez az arány a 40-60 éves korosztályban 15-20%-ra nő.

Egy gombás körömfertőzés elszíneződött (fehér vagy sárga) foltként kezdődhet a láb és/vagy a kézujj körmének pereménél. Ahogyan a gomba egyre mélyebbre hatol, elszínezheti, megvastagíthatja és töredezetté teheti a körmöt.

Hogyan fejti ki hatását az Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő?

Összetételének köszönhetően nem csupán a körömgombát kezeli, hanem fényesebbé is teszi a fertőzött körmöt:

  • Az Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő hatóanyagbeviteli rendszere lehetővé teszi, hogy összetevői a köröm teljes felszínét átitassák, és a probléma forrását támadva, a gomba számára előnytelen környezetet teremtve vegyék fel a harcot a körömgombával.
  • Körömfényesítő összetevőt is tartalmaz, amely akár 14 nap után javíthatja a fertőzött köröm küllemét.
  • Megóvja az új körömrészt a fertőzéstől.

Használata:

Tisztítsa meg körmét, és ha körme lakkozva van, minden egyes kezelés előtt távolítsa el a körömlakkot. Kezelés előtt nincs szükség a köröm reszelésére. A kezelés első négy hetében naponta kétszer kenje be a beteg körmöt. Később naponta egyszer alkalmazza, amíg a károsodott körmöt felváltja az egészséges köröm. Az oldatot a köröm teljes felületére vigye fel, beleértve a körömvég alatti területet is. Használat után mindig szorosan zárja vissza az üveget. Egy Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő körülbelül 300 alkalmazásra elegendő oldatot tartalmaz.

Fontos figyelmeztetések:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szembe vagy nyálkahártyára. Ha a készítmény mégis a szemébe kerül, néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel. Sérült bőrön alkalmazva irritációt okozhat. Allergiás reakció vagy irritáció esetén hagyja abba a kezelést. Ne használja a készítményt, ha bármely összetevőjére allergiás. Forduljon orvoshoz, ha: állapota nem javul, vagy romlik; ha Ön cukorbeteg vagy keringési zavarban szenved. Ne lélegezze be. Szobahőmérsékleten tárolandó. Gyúlékony.

Összetevők:

Etil-laktát, glicerin, víz, tejsav, rezacetofenon, citromsav.

Gyártó:

Trimb Healthcare
Rijnsburgstraat 9-11
1059 AT, Amsterdam
Hollandia

Forgalmazó:

Sandoz Hungária Kft.,
Bartók Béla út 43-47.
1114 Budapest

Vonalkód (EAN): 8718053574240

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő (5ml)
Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő (5ml)
6 019 Ft -35%
  
3 899 Ft