Envira Ágyi Poloska irtó permet (1000ml)

Envira Ágyi Poloska irtó permet (1000ml)

7 149 Ft

Az Envira Ágyi Poloska irtó permet kombinálja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel – a lehető legkisebb környezetre gyakorolt hatás mellett elpusztítja  a kártevőket és élősködőket.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 149 Ft / db.
2 darab 7 006 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 792 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 109630 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 7.1 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 7 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5629.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5516.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5348 Ft
 • Kategóriák:
 • Kiemelt kínálatunk
  a készlet erejéig

  Termékleírás

  Az Envira Ágyi Poloska irtó permet kombinálja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel – a lehető legkisebb környezetre gyakorolt hatás mellett elpusztítja  a kártevőket és élősködőket.

  1 literes kiszerelésben is kapható a népszerű és hatásos rovarírtó szer ágyi poloskák ellen praktikus spray fejjel – hosszú élettartalmú, nagyon gazdaságosan adagolható -, így egyszerűen használható.

  Még a legalaposabban tisztán tartott otthonokban, precízen takarított szállodában, étteremben, közösségi helységekben, rendezett mezőgazdasági létesítményekben is előfordulhatnak váratlan ízeltlábú betolakodók….nem is szólva a kirándulások, szabadban végzett tevékenység alatt kellemetlenséget, esetleg betegséget okozó apró élősködőkről.

  Ezek ellen általában rovarölő szerekkel vagy riasztó szerekkel védekezünk.

  Ezeknek a készítményeknek rengeteg fajtája van, de nem mindegyik alkalmas univerzális használatra, szinte minden ízeltlábú (legyen az poloska, csótány hangya, poratka esetleg kullancs vagy moly) ellen azonos hatékonysággal és a legváltozatosabb helyeken alkalmazva.

  Az Envira kombinálja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel – a lehető legkisebb környezetre gyakorolt hatás mellett elpusztítja  a kártevőket és élősködőket.

  Mi az Envira

  Az Envira egy piretroid típusú, rendkívül alacsony de a hatékonyság szempontjából optimális mennyiségű hatóanyagot tartalmazó szabadforgalmú rovarirtó permet, amely szinte egyedülálló a magyar piacon.

  A piretroidokat az 1970-es évek óta használják rovarok elleni védekezésre, de elődjüket a természetes piretrineket már több ezer éve alkalmazzák rovarriasztásra és rovarirtásra.

  A piretrinek egyes krizantém növényfajtákban előforduló természetes vegyületek, melyek előnyeit régen felismerték az emberek és a szárított növényt porrá törve alkalmazták a rovarok ellen. A természetes piretrinek azonban enyhén szagosak, valamint kijuttatva a napfényben lévő UV sugárzás hatására viszonylag hamar ( 2-4 órán belül ) lebomlanak, elvesztik hatásukat. Természetes piretrineket tartalmazó készítmények a mai napig forgalomban vannak.

  Az Envira hatóanyagai, a piretroidok, ezen természetes vegyületek mesterségesen szintetizált, továbbfejlesztett változatai.

  Figyelem! A készítmény piretroid típusú hatóanyagot tartalmaz, melyre a macskák különösen érzékenyek! A macskák Pihenőhelyeit és az általuk gyakran látogatott felületeke TILOS kezelni! Permetezés előtt helyiségből az akváriumot, terráriumot és az állatketrecet távolitsa el, illetve takarja le és az akvárium levegőztető berendezését kapcsolja ki!

  Az Envira az ízeltlábúak légző rendszerén át hatol be a szervezetükbe és gyorsan elpusztítja azokat. Az Envira kontakt biocid.

  Az Envira kapható és már bizonyított Németországban, Ausztriában, Svájcban és Csehországban. Eredetileg Chrysamed néven , jelenleg Chrysamethrin ( Németország) és Envira néven kerül forgalomba. Az Envira megfelel a legújabb EU előírásoknak és szerepel a hatályos biocid szerjegyzékben.

  Miért az Envira

  Az Envira két piretroid hatóanyagot tartalmazó, rendkívül alacsony hatóanyagtartalmú vízbázisú permet, amely felhasználásra kész – pumpás adagolóval ellátott flakonban kerül forgalomba.

  Fontos tulajdonsága, hogy nem tartalmaz semmilyen káros oldószert, mesterséges vagy természetes hatásfokozót – csak hatóanyag és tiszta víz.

  Az Envira hármas hatású: azonnali, úgynevezett knock-down vagy taglózó hatás után tartós rovarölő hatás következik, ezt a tulajdonságát ( alkalmazási módtól függően) akár több hónapig is megőrzi.

  Ezenkívül az Envira rendelkezik egy úgynevezett repellens, azaz riasztó hatással ami távol tartja az ízeltlábúakat a kezelt felülettől.

  Miben más az Envira

  A kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően az Envira vizes emulzió rendkívül stabil – minden egyes permetcseppben ugyanannyi hatóanyag található, a flakonban lévő utolsó adagban is !

  Hol használhatjuk az Envira-t

  Az Envira alapvetően zárt térben, mászó kártevők valamint rejtett életmódú rovarok, ízeltlábúak ellen.

  Használható minden olyan felületen, amely átmenetileg (a permet megszáradásáig) bírja az enyhe nedvességet. Használható kövezeten, padlón, falon, akár tapétán, függönyökön ablakkereten.

  Felhasználáskor érzékeny felületek esetén célszerű kis felületen próba permetezést végezni. A készítmény halakra, kétéltűekre és hüllőkre veszélyes, ezért ha a kezelendő helységben akvárium vagy terrárium van, azt fedjük le.

  Hogyan használjuk az Envira-t

  Az Envira nagyon egyszerűen használható: csak fordítsa el a szórófej fúvókáját 90 fokban és pumpálja a kezelendő felületre kb 30 cm távolságból. Ágyi poloska elleni védekezéskor négyzetméterenként 20 fújást végezzen,így az 1 literes flakon kb.25 m²-re elegendő. Permetezze le az ágyi poloskák búvóhelyeit, a padló és parketta csatlakozásokat, szőnyeg szegélyeket, az ágyat, az ágykeretet, az ágy fejtámláját,az ágyhoz közeli (legalább 3 méteres körzetben )bútorokat, éjjeli szekrényt és azok fijókjait, illesztéseit,a képek , falitükrük hátulját és kereteit. Az ágyneműt , matrarot , és bőrrel közvetlenül érintkező felületeket ne kezelje a szerrel!

  A kártevőknek és élősködőknek fokozottan kitett felületeken célszerű a kezelést 2-3 hetente megismételni.  A közvetlen, erős napfénynek kitett felületeken ( ablakkeret, kerti bútor, teraszok padozata stb ) a kezelést kéthetente ismételjük meg a teljes védelem érdekében.

  Vegye figyelembe, hogy az Envira pumpás rovarölő permet háztartási és általános felhasználási célra készült termék, amely az átlagos rovarfertőzöttség esetén nyújt hatásos védelmet.

  Nagyon erős kártevő fertőzés esetén mindig forduljon hivatásos kártevőmentesítő szakemberhez !

  Az Envira biocid termék.

  Használja felelősséggel! Felhasználás előtt mindig alaposan olvassa el a termék címkéjét. Csak olyan helyen alkalmazható ahol gyermekek és háziállatok a kijuttatott írtószerhez nem férnek hozzá!

  A terméket és csomagolóanyagát ne juttassa élővizekbe vagy azok közvetlen közelébe.

  A termék a hasznos rovarokat is elpusztíthatja, mindig tartsa be a használati utasítást.

  Kiszerelés: 1 000 ml

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Envira Ágyi Poloska irtó permet (1000ml)
  Envira Ágyi Poloska irtó permet (1000ml)
  7 149 Ft