EP Endoral szájöblítő oldat (30x)

Endoral szájöblítő oldat (30x)

7 902 Ft

Az Endoral szájöblítő oldat Ectoin-t tartalmazó orvostechnikai eszköz. Az Ectoin természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membránstabilizáló hatással rendelkezik. Az Endoral szájöblítő oldat elősegíti a szájnyálkahártya gyulladásának mérséklődését.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 431468 ÁFA: 27%
Egységár: 263.4 Ft/db. Nettó ár: 6222 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Endoral szájöblítő oldat Ectoin-t tartalmazó orvostechnikai eszköz. Az Ectoin természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membránstabilizáló hatással rendelkezik. Az Endoral szájöblítő oldat elősegíti a szájnyálkahártya gyulladásának mérséklődését. Enyhíti és megelőzi az olyan tüneteket, mint a száj fájdalma, a szájnyálkahártya vörössége és égő érzése. Hozzájárul a szájnyálkahártya-gyulladás előfordulási gyakoriságának csökkenéséhez. Az Endoral szájöblítő oldat segít a szájban jelentkező fájdalom csillapításában, ezáltal megkönnyíti az evést, az ivást és a beszédet. Az Endoral szájöblítő oldat továbbá támogatja a károsodott szájnyálkahártya regenerációs folyamatát. Nedvesíti a száraz szájnyálkahártyát és megelőzi kiszáradását. Az Endoral szájöblítő oldat tisztítja a szájüreget, hatásai 100%-ban természetes összetevőjének, az Ectoin-nak köszönhetők. A termék tartósítószert nem tartalmaz.

Összetevők:

Ectoin, hidroxietil-cellulóz, foszfát puffer, xilitol, víz.

Figyelmeztetések és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ne alkalmazza az Endoral szájöblítő oldatot fennálló traumák, mint például a szájat érintő műtét után vagy a száj egyéb sérülései esetén.

Tudnivalók az Endoral szájöblítő oldat alkalmazása előtt:

Nincs ismert kölcsönhatás az Endoral szájöblítő oldat és más szájöblítők között. Az alkalmazás után várjon legalább 30 percet mielőtt enne, inna, más orvostechnikai eszközt, illetve gyógyszert alkalmazna vagy fogat mosna. Sérült vagy kilyukasztott ampullát ne használjon fel.

Terhesség és szoptatás:

Az Endoral szájöblítő oldat terhesség időszakában és szoptatás alatt történő alkalmazása tekintetében jelenleg nem állnak rendelkezésre adatok. Kérjük, hogy az Endoral szájöblítő oldat használata előtt kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát amennyiben Ön:

  • terhes vagy szoptat
  • nem biztos abban, hogy terhes-e vagy sem.

Alkalmazása:

Az Endoral szájöblítő oldatot mindig a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően kell alkalmazni. Amennyiben nem biztos az alkalmazást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

Ha az orvos másképpen nem rendeli, nedvesítse be a száját egy-két ampulla tartalmával naponta több alkalommal. Ajkait összezárva mozgassa a folyadékot körben a szájüregében, és győződjön meg róla, hogy szájának minden részét elérte az ampulla tartalma. Folytassa az öblögetést legalább 30 másodpercig.  Köpje ki a folyadékot, és ne nyelje le.

Az ampulla használata után az ampullában megmaradt folyadékot dobja ki, és ne tegye el későbbre. Ha szükséges (pl. 5 évnél fiatalabb gyermekek vagy az Endoral szájöblítő oldatot önállóan alkalmazni képtelen betegek esetében), egy ampulla tartalmát vattapálcika segítségével alkalmazza a szájüregben. 5-10 év közötti gyermekek esetében az Endoral szájöblítő alkalmazásakor felügyelet szükséges. Ha allergiás az Ectoin-ra vagy az Endoral szájöblítő bármely más összetevőjére, ne alkalmazza a készítményt. Ha allergiás reakció lép fel, az Endoral szájöblítő alkalmazását azonnal hagyja abba.

Lehetséges mellékhatások:

Az Endoral szájöblítő oldat jól tolerálható készítmény. Ez idáig rendszeresen előforduló vagy tartós mellékhatások nem ismertek. Ha az Endoral szájöblítő oldat alkalmazása során bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük, értesítse kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy a készítmény forgalmazóját. Amennyiben tünetei tartósan fennállnak vagy súlyosbodnak, kérjük, értesítse kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Tárolás:

Az Endoral szájöblítő oldat lejárati ideje a dobozon és az ampullákon fel van tüntetve. A lejárati idő után ne alkalmazza a készítményt! Az Endoral szájöblítő oldat 2°C – 25°C között tárolandó. Az Endoral szájöblítő oldat kis műanyag egységekbe (ampullákba) van töltve, amit kisgyermekek lenyelhetnek. A fulladás veszélye miatt az Endoral szájöblítő oldat gyermekektől elzárva tartandó!

Kiszerelés:

30 db ampulla dobozban, 5ml folyadék ampullánként.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5999881850956

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Endoral szájöblítő oldat (30x)
Endoral szájöblítő oldat (30x)
7 902 Ft