EP Szuper ár! Elmex Sensitive Professional Gentle White fogkrém érzékeny fogakra (75ml)

Elmex Sensitive Professional Gentle White fogkrém érzékeny fogakra (75ml)

2 729 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 039 Ft
Megtakarítás: 310 Ft

Az Elmex Sensitive Professional Gentle White fogkrém PRO-ARGIN® technológiával lezárja a fogidegekhez vezető csatornákat, így szünteti meg a fájdalmat. Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 729 Ft / db.
2 darab 2 674 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 593 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 177046 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 36.4 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 35.7 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 34.6 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2148.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2105.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2041.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Elmex Sensitive Professional Gentle White fogkrém PRO-ARGIN® technológiával lezárja a fogidegekhez vezető csatornákat, így szünteti meg a fájdalmat. Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen. A gyengéd formula kíméletesen távolítja el az elszíneződéseket, és segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét.

Legfontosabb előnyök:

  • A fájdalom azonnali* és tartós enyhítésére
  • Klinikailag igazolt formula mindennapi használatra
  • Egyedülálló PRO-ARGIN® technológiával
  • Segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét

Hogyan működik a PRO-ARGIN® technológia?

Az Elmex Sensitive Professional fogkrém PRO-ARGIN® technológiával lezárja a fogidegekhez vezető csatornákat, így szünteti meg a fájdalmat. Az egyedülálló, hatékony PRO-ARGIN® formulát a fogászati rendelők is használják az érzékeny fogaknál jelentkező fájdalom enyhítésére.

A fájdalom azonnali* és tartós enyhítésére:

Az azonnali eredmény érdekében ujjával gyengéden masszírozza az érzékeny területre 1 percen át, akár naponta kétszer. Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen. A gyengéd formula kíméletesen távolítja el az elszíneződéseket, és segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét.

Összetevők:

Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Arginine, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma*, Sodium Monofluorophosphate, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Limonene, CI 77891, Sodium Monofluorophosphate Total Fluoride content: 1450 ppm.

*Aroma(> 100 PPM): Anethole, Carbonic acid, 2-hydroxyethyl 5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexyl ester, Carbonic acid, 2-hydroxypropyl 5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexyl ester, Ethyl Menthane Carboxamide, Eucalyptol, Isomenthone, Limonene, Mentha Arvensis Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Thymol

Gyártó: TEVA Gyógyszergyár Zrt.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Elmex Sensitive Professional Gentle White fogkrém érzékeny fogakra (75ml)
Elmex Sensitive Professional Gentle White fogkrém érzékeny fogakra (75ml)
2 729 Ft