Szuper ár! Elmex Caries Protection szájvíz (400ml)

Elmex Caries Protection szájvíz (400ml)

2 449 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 723 Ft
Megtakarítás: 274 Ft

Az Elmex Caries Protection szájvíz használata javasolt a napi fogtisztítás kiegészítésére, valamint az extra fogszuvasodás elleni védelemért.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 449 Ft / db.
2 darab 2 400 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 327 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 723553 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 6.1 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1928.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1889.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1832.3 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Elmex Caries Protection szájvíz használata javasolt a napi fogtisztítás kiegészítésére, valamint az extra fogszuvasodás elleni védelemért. Remineralizálja a fogakat, és megelőzi a fogszuvasodást. Az Elmex kimagaslóan hatékony aminfluorid formulája kettős hatású kalcium-fluorid védőréteget képez a fogak felszínén, amely remineralizálja a fogakat, és hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Egyike azoknak a szájvizeknek, amelyek nem tartalmaznak alkoholt és színezéket.

Legfontosabb előnyök:

  • Színezékmentes.
  • Hatékonyan előzi meg a fogszuvasodást.
  • Alkoholmentes.
  • Remineralizálja a fogakat.
  • Kellemes ízű.
  • Megbízhatóbb védelem a fogszuvasodás ellen az aminfluorid segítségével.

Extra védelem a fogszuvasodás ellen:

Használata naponta 1-2 alkalommal javasolt. Öblögessen egy kupaknyi hígítatlan szájvízzel 30 másodpercig. Ne nyelje le, és ne öblítsen utána vízzel. A kiegészítő szájápolásra lehetőleg este kerüljön sor, így az aminfluorid az éjszaka során remineralizálja a fogakat, és hosszan tartó hatást biztosít. Használata fogszabályzó viselése esetén is ideális.

Igazoltan hatékonyabb védelem a fogszuvasodás ellen:

Az Elmex Caries Protection szájvíz hatékony fogszuvasodás elleni védelemmel egészíti ki a mindennapos fogmosást. Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy Elmex fogkrémmel együtt használva fokozottan véd a fogszuvasodás ellen. Az aminfluorid erősíti a fogzománcot, és különösen a fogkefével nehezen elérhető helyeken nyújt védelmet a fogszuvasodás ellen. Használata javasolt akkor is, amikor nincs lehetőség fogmosásra (például utazáskor).

Összetevők:

Aqua, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Olaflur, Glycerin, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aroma*, Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Anisate. Tartalmaz: olaflur (aminfluoridot), nátrium-fluoridot (250 ppm F⁻)

*Aroma(> 100 PPM): Anethole, Menthol

Vonalkód (EAN): 0000000302234

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Elmex Caries Protection szájvíz (400ml)
Elmex Caries Protection szájvíz (400ml)
2 449 Ft