Szuper ár! Elmex Anti-Caries szájvíz fogszuvasodás ellen (400ml)

Elmex Anti-Caries szájvíz fogszuvasodás ellen (400ml)

1 959 Ft

Az Elmex Anti-Caries szájvíz kimagaslóan hatékony aminfluorid formulája kettős hatású kalcium-fluorid védőréteget képez a fogak felszínén, amely remineralizálja a fogakat, és hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 959 Ft / db.
2 darab 1 920 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 861 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 723553 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 4.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 4.8 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4.7 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1542.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1511.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1465.4 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Elmex Anti-Caries szájvíz használata javasolt a napi fogtisztítás kiegészítésére az extra fogszuvasodás elleni védelemért. Kimagaslóan hatékony aminfluorid formulája kettős hatású kalcium-fluorid védőréteget képez a fogak felszínén, amely remineralizálja a fogakat, és hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Egyike azoknak a szájvizeknek, amelyek nem tartalmaznak alkoholt és színezéket.

Legfontosabb előnyei:

  • Színezékmentes.
  • Remineralizálja a fogakat.
  • Hatékonyan előzi meg a fogszuvasodást.
  • Kellemes ízű.
  • Alkoholmentes.
  • Megbízhatóbb védelem a fogszuvasodás ellen az aminfluorid segítségével.

Az aminfluorid erősíti a fogzománcot, és különösen a fogkefével nehezen elérhető helyeken nyújt védelmet a fogszuvasodás ellen. Használata javasolt akkor is, amikor nincs lehetőség fogmosásra (például utazáskor).

Összetevők:

Aqua, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Olaflur, Glycerin, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aroma, Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Anisate.

Használata:

Használata naponta 1-2 alkalommal javasolt. Öblögessen egy kupaknyi hígítatlan szájvízzel 30 másodpercig. Ne nyelje le, és ne öblítsen utána vízzel. A kiegészítő szájápolásra lehetőleg este kerüljön sor, így az aminfluorid az éjszaka során remineralizálja a fogakat, és hosszan tartó hatást biztosít.

Használata fogszabályzó viselése esetén is ideális.

Vonalkód (EAN): 0000000302234

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Elmex Anti-Caries szájvíz fogszuvasodás ellen (400ml)
Elmex Anti-Caries szájvíz fogszuvasodás ellen (400ml)
1 959 Ft