EP Ellen Sport tampon (8x)

Ellen Sport tampon (8x)

1 698 Ft

Az Ellen Sport tampont azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretnék védeni az egészségüket és különösképpen odafigyelnek a higiéniára, fürdőzés, vagy egyéb sport tevékenység közben.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 698 Ft / db.
2 darab 1 664 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 613 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 120643 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 212.3 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 208 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 201.6 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1337 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1310.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1270.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ellen Sport tampont azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretnék védeni az egészségüket és különösképpen odafigyelnek a higiéniára, fürdőzés, vagy egyéb sport tevékenység közben. Az ellen sport tampon megvédi a vaginát a külső behatásoktól, a menstruáció időszakán kívül. Az ellen sport tamponnak alacsony a nedvszívóképessége, így rövid idejű használat alatt nem szárítja ki a vaginát. Akkor is használható vízi- vagy egyéb sport tevékenység alatt, amikor a menstruáció már kevés vérrel jár, de úszás vagy sport után ki kell cserélni hagyományos Ellen tamponra, hogy megfelelő legyen a védelem a vérzéssel szemben.

Az Ellen Sport tampon természetes szálakból készült. A vízzáró réteg a tampon alján helyezkedik el (a kihúzó szál felőli végén) így óvja meg a szennyezett vagy klóros víz bejutását a vaginába. A tamponok a normál Ellen tampon méretével megegyezőek, de a nedvszívóképességük a mini tamponéval egyező.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Bio-Tech Distributions Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ellen Sport tampon (8x)
Ellen Sport tampon (8x)
1 698 Ft