EP Ellen Probiotikus Normál tampon (12x)

Ellen Probiotikus Normál tampon (12x)

3 638 Ft

Az Ellen Probiotikus Normál tampon (kettős hatású orvostechnikai eszköz) Lacto Naturel (LN) probiotikumot tartalmaz, mely olyan szabadalmaztatott laktobacillus törzsek keveréke, amelyek együttesen elősegítik az egészséges hüvelyflóra fenntartását.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 638 Ft / db.
2 darab 3 565 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 456 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 110345 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 303.2 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 297.1 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 288 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2864.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2807.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2721.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ellen Probiotikus Normál tampon (kettős hatású orvostechnikai eszköz) Lacto Naturel (LN) probiotikumot tartalmaz, mely olyan szabadalmaztatott laktobacillus törzsek keveréke, amelyek együttesen elősegítik az egészséges hüvelyflóra fenntartását.

Mi az ellen probiotikus tampon?

Kettôs hatású orvostechnikai eszköz:

1. Az ellen probiotikus tampon elôsegíti az egészséges hüvelyflóra helyreállítását és fenntartását,és megbízható, kényelmes védelmet nyújt a menstruáció idején.

2. Az ellen® probiotikus tampon Lacto Naturel -t (LN) tartalmaz, ami olyan speciális probiotikus tejsavtermelô baktériumtörzsek keveréke, amelyek együttesen segítik a hüvelyi mikroflóra fenntartását, védve a hüvely egészségét.

Az ellen tampon rendszeres használata a menstruációk alkalmával az egészséges hüvelyflóra fenntartását és megerôsítését szolgálja.

Kiknek javasolt az ellen tampon használata?

Az ellen tampon használata azoknak javasolt, akiknél a hüvelyi baktériumflóra egyensúlya felborult, valamint azoknak, akik szeretnék ezt megelôzni.

Az ellen tampon három méretben kapható: ellen Mini, ellen Normal és ellen Super. A különbözô méretû tamponok nedvszívó képessége eltérô.

Egészséges hüvelyflóra

Egészséges nôknél a hüvelyi mikroflórát a Lactobacillus nemzetséghez tartozó tejsavtermelô baktériumok uralják. Ezek a jótékony baktériumok tejsavat termelnek, és természetes módon egyensúlyban tartják a hüvely pH-ját. Az egészséges hüvely pH értéke olyan alacsony (pH 3,8 – 4,2), hogy gátolja a legtöbb mikroorganizmus szaporodását.

A pH érték szabályozásán kívül a laktobacillusok számos más módon is védik a hüvelyi környezetet, ezáltal az egészséges hüvelyflóra egyben a szervezet elsô védelmi vonala is a húgyúti-ivarszervi fertôzésekkel szemben.

A hüvelyflóra egyensúlyának felborulása

Ha a hüvelyi mikroflóra természetes egyensúlya felborul, a húgyúti-ivarszervi fertôzések kialakulásának kockázata megnô. A hüvelyflóra egyensúlyát számos ismert tényezô veszélyeztetheti, pl. a védekezés nélküli szex, a tisztálkodószerek túlzott használata, a stressz, a szoros mûszálas ruházat vagy az antibiotikum-kezelés.

A leggyakoribb hüvelyi fertôzés a gyulladásos tünetekkel nem járó bakteriális megbetegedés (vaginózis) és a Candida okozta hüvelygyulladás (gombafertôzés). Ezek az állapotok sokféle hüvelyi tünetet okozhatnak, például viszketést, irritációt, kellemetlen szagot és fokozott hüvelyi folyást. Az ellen® tampon rendszeres használata segít visszaállítani a hüvelyi mikroflóra egyensúlyát.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN):  7350002725122

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ellen Probiotikus Normál tampon (12x)
Ellen Probiotikus Normál tampon (12x)
3 638 Ft