EP Ellen Probiotikus Mini tampon (14x)

Ellen Probiotikus Mini tampon (14x)

5 559 Ft

Az Ellen Probiotikus Mini tampon (orvostechnikai eszköz) tejsavbaktérium tartalmával támogatja a hüvelyflórát a menstruáció alatt. Segít fenntartani az egészséges hüvelyi pH-t és az intim egészséget.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 559 Ft / db.
2 darab 5 448 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 281 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 110346 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 397.1 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 389.1 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 377.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4377.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4289.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4158.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ellen Probiotikus Mini tampon (orvostechnikai eszköz) tejsavbaktérium tartalmával támogatja a hüvelyflórát a menstruáció alatt. Segít fenntartani az egészséges hüvelyi pH-t és az intim egészséget. Az Ellen Probiotikus Mini tampon fő összetevője az LN®, vagyis Lacto Naturel®, ami három egészséges probiotikus tejsavbaktérium-törzsből álló keverék. A tejsavbaktériumok tejsavat termelnek és egyensúlyban tartják a hüvely pH-szintjét, ezáltal kedvező feltételeket teremtenek a hüvelyflóra számára. Az Ellen Probiotikus Mini tampon menstruáló nők számára készült az intim egészség fenntartásához. A tejsavbaktériumok természetes módon túlsúlyban vannak a hüvely közegében és savassá teszik a hüvelyi környezetet. A tejsavbaktériumok száma különféle okok miatt ingadozhat, ami hatással van a hüvely pH-érték szintjére és ennek következtében a hüvely elveszítheti természetes védelmét. Az Ellen Probiotikus Mini tampon használatával természetes probiotikumokat juttat a hüvelybe, így segítve az egészséges flóra és pH-szint fenntartását.

Használata:

A probiotikus tampont a menstruáció alatt kell használni, mint egy szokásos tampont. Minden egyes tampont legalább 2 órán át a hüvelyben kell hagyni, de nem szabad 8 óránál hosszabban, így a probiotikus baktériumoknak elég idejük van eljutni a hüvely felszínére. Az optimális hatás érdekében naponta három probiotikus tampont kell használni. A menstruáció alatt bármilyen gyakran használhatja a probiotikus tamponokat, szervezete csak annyi tejsavbaktériumot fog magába szívni, amennyire szüksége van.

A hármas szabály:

Az Ellen probiotikus tampont ugyanúgy kell használni, mint bármelyik egyéb hagyományos tampont a menstruáció idején.
Az Ellen probiotikus tampont, a kívánt terápiás hatás elérése céljából, legalább az úgynevezett „hármas szabálynak” megfelelően kell alkalmazni:

  • minimum 3 egymást követő menstruáció alatt
  • minimum 3 napon az egyes menstruációs időszakból
  • minimum 3 probiotikus tampon per nap

A „hármas szabály” betartásával, egy menstruáció alkalmával több milliónyi jótékony tejsavtermelő baktériummal támogatod a hüvelyflórádat.

Tárolása:

Száraz, hűvös helyen, 2 és 25 °C között tárolandó.

Összetevők:

A Lacto Naturel® (LN®) szabadalmaztatott probiotikus Lactobacillus törzsekből áll: L. Gasseri LN40, L. Fementum LN99 és L. Rhamnosus LN113. Az ellen tampon magja nagy nedvszívóképességű viszkózból készül, a kihúzószál pamut.

Kiszerelés: 14 db

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ellen Probiotikus Mini tampon (14x)
Ellen Probiotikus Mini tampon (14x)
5 559 Ft