EP Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt (1x)

Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – nyálteszt (1x)

1 249 Ft

Az Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – nyálteszt (orvostechnikai eszköz) gyerekek és felnőttek otthoni tesztelésére készült. Ez a high-tech kinézetű automata gyorsteszt nyálmintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsának antigénjét az új koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 249 Ft / db.
2 darab 1 224 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 187 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 688097 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1249 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1224 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1187 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 983.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 963.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 934.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – nyálteszt (orvostechnikai eszköz) gyerekek és felnőttek otthoni tesztelésére készült. Ez a high-tech kinézetű automata gyorsteszt nyálmintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsának antigénjét az új koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során. A pozitív eredmény azt fogja megerősíteni, hogy az illető a teszt időpontjában vírusfertőzött, vagyis terjesztheti a fertőzést.

A tolltesztet gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják, hiszen közreműködésük az eszköz tamponos végének szopogatásában, és a teszteredmény leolvasásában merül ki, ezen kívül a készülék valóban teljesen automata.

Nem kell a mintát a pufferoldattal elegyíteni, összekeverni. Teszteléskor minden nagyon magától értetődő és teljesen kézreálló.

Az ECOTEST COVID-19 antigén nyálas automata tollönteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje – vírusantigén – kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerülhet a COVID-19 gyanúja.

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsára kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét – antigénjét – mutatják ki.

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5-7 napon belül van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért ez az automata antigén önteszt is ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei

 • gyerekek COVID-19 tesztelésére ideális, hiszen rendkívül kíméletes a mintavétel
 • akinek számít a design, annak minden bizonnyal tetszeni fog ez az automata tollteszt!
 • a szopogatós mintavételi eljárás kényelmes és méltóságteljes
 • olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • bárki letesztelheti magát, hiszen használatához nincs szükség üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • a tesztet akár otthon, a nappalijában is bárki elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

Termékinformációk:

 • A teszt használata teljesen biztonságos – még a gyerekek számára is.
 • A termék kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználásra készült.
 • A pufferfolyadékot nem kell sehova sem átönteni, bekeverni, a minta levétele után minden megy automatikusan a maga útján.

A készlet tartalma:

 • Automata tollteszt
 • Használati utasítás
 • Hulladékgyűjtő tasak
 • Szárítószer

Tesztelés menete:

 1. Tisztítsa meg a felületet, ahol tesztelni fog.
 2. Minimum 20 másodpercig mosson kezet szappanos vízzel, vagy használjon kézfertőtlenítőt.
 3. Bontsa ki a tolltesztet a csomagolásából. Felbontás után max. 1 órával végezze el a tesztet.
 4. Húzza szét a tesztet és az extrakciós csövet.
 5. Vegye le a tolltesztről a védősapkát.
 6. Vegyen mély levegőt, és köhögjön erősen (3-5 alkalommal).
 7. Vegye a mintagyűjtőt a szájába. Ügyeljen, hogy a tollteszt vége ne lógjon, hanem felfelé álljon, és maradjon is úgy 2 percig.
  Megjegyzés: Dobja ki, és vegyen elő egy újat, ha a tollteszt vége nem állt végig felfelé, mert ilyenkor a teszteredmény téves lehet. Foggal ne harapjon rá, mert sérüléshez, ill. téves teszteredményhez vezethet. Ha mégis, dobja ki, és teszteljen újra egy másikkal.
 8. Vegye ki a nyálmintagyűjtőt a szájából.
 9. Nyomja a teszteszközt függőlegesen az extrakciós csőbe, amíg a tartógyűrű teteje a cső alá nem ér.
 10. Tartsa a tesztet végig függőlegesen.
 11. 15 perc elteltével olvassa le az eredményt.
 12. Tesztelés után tegye a felhasznált tesztet a hulladékgyűjtő tasakba, majd dobja ki.

Fontos!

Amikor a tesztet függőlegesen beledugja az extrakciós csőbe, akkor a cső felső széle érjen a tartógyűrű teteje alá.

Az eredmény értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik az ellenőrzési (CC), a másik a teszt régióban (TT).

A szín intenzitása a teszt régióban (TT) változhat, azonban bármilyen árnyalatot pozitív eredménynek kell tekinteni. Ne feledje, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely a mintában lévő víruskoncentrációt nem méri. A pozitív eredmény egy esetleges SARS-CoV-2 fertőzésre utal, ami egyben azt is jelenti, hogy fennáll a veszélye mások megfertőzésének.

NEGATÍV: Csak egy színes csík jelenik meg, az ellenőrzési régióban (CC), míg a teszt régióban (TT) nem látható ilyen.

A negatív eredmény nem zárja ki teljesen a SARS-CoV-2 fertőzést, ezért továbbra is be kell tartani a távolságtartási és a védekezési intézkedésekre vonatkozó szabályokat. A fertőzés akkor is fennállhat, ha a teszt negatív. Fertőzési gyanú esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden szakaszában.

ÉRVÉNYTELEN: Az ellenőrzési csík nem látható (CC). Ha nincs kontrollcsík, akkor a teszteredmény sem érvényes. Kérjük, nézze át újra a tesztelési eljárást, és ismételje meg azt egy új tesztkészlettel.

Az elégtelen minta, a nem pontosan betartott tesztelési eljárás, vagy a lejárt teszt a legvalószínűbb okai a teszt eredménytelenségének.

Megjegyzés:

A színintenzitás a tesztelési tartományban (TT) a mintában lévő analitok koncentrációjától függően változhat. Vegye figyelembe, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely nem képes meghatározni a mintában lévő analitok mennyiségi koncentrációját.

A teszt tárolása:

A zárt csomagolású tollteszt 2 – 30 °C között, száraz, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órával fel kell használni. A lejárati dátum a csomagoláson olvasható.

Figyelem!

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

Kiszerelés: 1 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5999861586868

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt - nyálteszt (1x)
Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt - nyálteszt (1x)
1 249 Ft