EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (20x)

EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (20x)

8 289 Ft

Az EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszulát a gluténtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 8 289 Ft / db.
2 darab 8 123 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 7 875 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 332943 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 414.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 406.2 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 393.8 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 6526.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 6396.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6200.8 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszulát (étrend-kiegészítő készítmény) a gluténtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni. Az EatEnjoy a gluténfehérje megemésztését segítő enzimek speciális keverékét tartalmazza. Étkezés előtt egyszerűen csak vegyen be egy EatEnjoy kapszulát, azután pedig egyen nyugodt szívvel, jóízűen.

Az EatEnjoy kapszulák segítségével Ön az ilyenkor szokásos emésztési panaszok nélkül élvezheti a gluténtartalmú ételeket:

  • fájdalom a has felső részében
  • fokozott bélmozgás
  • puffadás
  • elégtelen székletürítés érzete
  • hasi görcsök, majd erős éhségérzet
  • krónikus fáradtság szindróma
  • fokozott szénhidrát-éhség, falánkság

Mi a glutén?

A glutén egy olyan fehérje, amely számos gabonafélében, különösképp a búzában, árpában, rozsban, zabban, tönkölyben és ehhez hasonló fajtákban található meg. Mivel a glutén a gabona jellegű összetevőket tartalmazó élelmiszerekben is jelen van, a glutén önmagában is alkalmazható egy termék fehérjetartalmának növelésére vagy más élelmiszer-technológiai célból. A tésztafélék, kenyér, pizza és sütemények fő összetevői mind gabonafélék.

A glutén jelenléte az élelmiszerekben

Minden előrecsomagolt élelmiszeren fel kell tüntetni az összetevők teljes listáját, így a gluténnek és/vagy a gabonának, amely a glutént tartalmazza, minden esetben azonosíthatónak kell lennie. Ráadásul, létezik az allergének listája, amely magában foglalja a glutént tartalmazó gabonaféléket is. Az élelmiszerek jelölésére vonatkozó jogszabályok alapján a glutént és/vagy a glutént tartalmazó gabonaforrást egyértelműen ki kell emelni azon élelmiszerek címkéjén, amelyben azok jelen vannak. Ez a vendéglátóiparra is kötelező érvényű előírás, ezért az éttermek, gyorséttermek kötelesek jelezni a glutén jelenlétét az általuk felszolgált ételekben.

Amennyiben Ön bizonytalan a megvásárolt élelmiszert illetően, az EatEnjoy megnyugtató megoldást kínál az Ön számára is.

Hogyan működik az EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszula?

Az EatEnjoy a proteolitikus enzimek olyan keverékét tartalmazza, amely lehetővé teszi glutén tartalmú élelmiszerek fogyasztását, csökkentve ezzel az emésztőrendszerben jelentkező diszkomfort érzetet.

A glutén tartalmaz néhány olyan fehérjetípust, amely egyes emberek emésztőrendszere számára nehezen emészthető meg. A gluténból származó emésztetlen fehérjemaradványok hozzájárulnak az evés során gyakorta tapasztalt kellemetlen érzetekhez. A fehérjék peptideknek hívott kisebb egységekből állnak és az emésztés során aminosavakká bomlanak le, melyek a fehérjék építőelemei.  Az EatEnjoy proteolitikus enzimeket, endopeptidázokat és exopeptidázokat tartalmaz, amelyek a fehérjékben, így a gluténban levő belső és külső peptidkötéseket bontják le. Az enzimek segítik a szervezetet a fehérjeláncok aminosavakra történő lebontásában, melyeket azután a test már könnyűszerrel képes felszívni. Mindez csökkenti a diszkomfort érzetet, amely ennek hiányában jelentkezne.

Az EatEnjoy más összetevőkben, így a tejben, halban, mogyorófélékben és szójababban előforduló fehérjék lebontásában is részt vesz, elősegítve ezzel a bevitt élelmiszer könnyebb megemésztését.

Ajánlott:

Gluténtartalmú élelmiszerek fogyasztását követő diszkomfort érzés esetén.

Összetevők:

Glutalytic enzim keverék, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), lesülést gátló (magnézium-sztearát),  színezék (titán-dioxid)

Adagolás:

Gluténtartalmú étel mellé egy kapszulát kell bevenni. Napi 3 kapszulánál többet nem szabad fogyasztani!

Kiszerelés: 20 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az EatEnjoy-t nem coeliakiaban vagy más, a gyomrot vagy bélcsatornát érintő betegségben szenvedő betegek részére fejlesztették ki és nem is szabad az ilyen betegségek alternatív gyógymódjaként alkalmazni!
– Várandós és szoptatós anyák számára nem javasolt!
– Fogyasztása a készítmény bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem javasolt!
– Gyermekek nem fogyaszthatják!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Ergro-Prevent Kft.

Vonalkód (EAN): 8606004138538

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (20x)
EatEnjoy Emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (20x)
8 289 Ft