EatEnjoy Dairy emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (10x)

EatEnjoy Dairy emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (10x)

4 109 Ft

Az EatEnjoy Dairy emésztőenzimeket tartalmazó kapszulát (étrend-kiegészítő készítmény) a tejtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan egyének számára, akiknek nehézséget jelent a laktóz megemésztése.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 109 Ft / db.
2 darab 4 027 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 904 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 731286 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 410.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 402.7 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 390.4 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3235.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3170.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3074 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az EatEnjoy Dairy emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) segítségével Ön a tejtermékeket az ilyenkor szokásosan jelentkező emésztési panaszok nélkül élvezheti.

A laktáz enzim elősegíti a laktóz lebontását azoknál, akik számára nehézséget jelent a laktóz megemésztése.

Laktázenzim-keveréket tartalmazó étrend-kiegészítő, amely lebontja az intoleranciát előidéző laktózt. Egészséges, kiegyensúlyozott étrend mellett fogyasztandó. Proteáz enzimet is tartalmaz.

Az EatEnjoy Dairy-t a tejtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni. Az EatEnjoy Dairy laktázenzimet tartalmaz, amely elősegíti a laktóz lebontását olyan egyéneknél, akik számára nehézséget jelent a laktóz megemésztése. Egyszerűen csak vegyen be egy EatEnjoy Dairy kapszulát a tejtartalmú étel elfogyasztását megelőzően, azután pedig egyen nyugodt szívvel, jóízűen.

Az EatEnjoy Dairy proteáz enzimet is tartalmaz, amelynek az emberi szervezetben betöltött funkciója, hogy lebontsa a tejben található fehérjéket, a kazeint és az ún. savófehérjék csoportjába tartozó egyéb fehérjetípusokat.

Vegánok is fogyaszthatják.

A tejtermékek és tejet tartalmazó élelmiszerek emésztése

Sokan azok közül, akik a tejtermékek fogyasztása során emésztési kellemetlenségeket tapasztalnak, feltételezik, hogy laktózintoleranciában szenvednek de mégsem találnak megkönnyebbülést a hagyományos laktázenzimpótló készítményekben. Néhányukban a diszkomfort érzést a tejben levő fehérjék nem megfelelő lebontása idézheti elő.

A laktóz és tejfehérjék jelenléte az élelmiszerekben

A laktóz, amely egy, a tejtermékekben található cukorfajta, méretében túlságosan nagy ahhoz, hogy a szervezetben egészében felszívódjék. Ezért a laktáz nevű enzimre van szükség ahhoz, hogy a laktóz kisebb méretű cukrokra, glükózra és galaktózra bomoljon le, amelyek azután a vékonybélből már képesek könnyen felszívódni. Ha a laktózt nem sikerül ilyen formában megemészteni, átvándorol a vastagbélbe, ahol a gyors erjedés következtében kényelmetlen tüneteket idéz elő. A laktózintolerancia egy általános fizikai állapot, amelyben a test nem termel elegendő laktáz enzimet a laktóz lebontásához. Az intolerancia mértéke egyénenként változó lehet, a legszélsőségesebb esetben a laktáz enzim teljes mértékben hiányzik, amikor is már orvosi felügyelet nélkülözhetetlen. Az EatEnjoy ⓇDairy azok számára ajánlott, akiknél az intolerancia kevésbé szélsőséges fokban áll fenn.

A savófehérjék (pl. albuminok, globulinok, proteóz-pepton frakció) és a kazein olyan tejfehérjék, amelyeket először az erre szolgáló enzimek segítségével kell lebontani. Az újabb kutatások szerint a tejfehérjék egyes, tejtermékekben jelenlevő típusait bizonyos személyek nehezebben tudják megemészteni és ez hozzájárulhat az emésztéssel járó diszkomfort érzet kialakulásához.

Hogyan működik az EatEnjoyⓇ Dairy?

Az EatEnjoyⓇ Dairy laktázenzimet tartalmaz, amely lebontja az intoleranciát előidéző laktázt, ezáltal elősegítve az emésztést.

A termék proteáz enzimet is tartalmaz, amely funkciója szerint a tejben található fehérjék, a kazein és az ún. savófehérjék lebontására szolgál.

Ajánlott:

Ha tejtartalmú élelmiszerek fogyasztását követően diszkomfort érzést szokott tapasztalni.

Hatóanyag-tartalom:

Hatóanyag 1 kapszulában NRV%*
Dairylytic® enzim keverék:Proteáz 50.000 HUT 345 mg N.A.
Laktáz (4.500 ALU)

*Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték %-a

Összetevők:

Dairylyctic® enzim keverék, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), lesülést gátló (zsírsavak magnézium sói), színezék (titán-dioxid).

Adagolás:

Közvetlenül a tejtartalmú étel fogyasztását megelőzően vagy azzal egyidejűleg 1 kapszulát kell bevenni. Napi 3 kapszulánál többet nem szabad fogyasztani!

Kiszerelés: 10 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Ez az étrend-kiegészítő nem betegségek diagnosztizálására, -kezelésére, -megelőzésére vagy -gyógyítására lett kifejlesztve!
– Ezt a terméket nem olyan betegek számára fejlesztették ki, akik laktózintoleranciában (laktázhiány) vagy más, a gyomrot vagy bélcsatornát érintő betegségben szenvednek és nem is szabad az ilyen betegségek alternatív gyógymódjaként alkalmazni!
– A laktózintolerancia különböző módokon jelenhet meg, az intolerancia mértéke egyénenként változhat. Kétség esetén kérje szakember segítségét!
– Várandós és szoptatós anyák számára nem javasolt!
– Fogyasztása a készítmény bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem javasolt!
– Gyermekek nem fogyaszthatják!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Ergro-Prevent Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
EatEnjoy Dairy emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (10x)
EatEnjoy Dairy emésztőenzimeket tartalmazó kapszula (10x)
4 109 Ft