EP Szuper ár! DSI Inhalo Nasal orr száraz só-inhalátor (1x)

DSI InHalo Nasal orr száraz só-inhalátor (1x)

3 690 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 383 Ft
Megtakarítás: 693 Ft

A DSI InHalo Nasal orr száraz só-inhalátor segítség az átmeneti tünetek enyhítésére, mint például: orrdugulás, a túlterheltség, és az allergia kellemetlen hatásai, amelyek összefüggésben lehetnek bizonyos felső légúti (nazális) panaszokkal.

1 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 715908 ÁFA: 27%
Egységár: 3690 Ft/db. Nettó ár: 2905.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A DSI InHalo Nasal orr száraz só-inhalátor segítség az átmeneti tünetek enyhítésére, mint például: orrdugulás, a túlterheltség, és az allergia kellemetlen hatásai, amelyek összefüggésben lehetnek bizonyos felső légúti (nazális) panaszokkal.

  • 5 gramm természetes, feldolgozatlan kősó kristály
  • Enyhítheti az orrdugulást
  • Enyhítheti az allergiás panaszokat
  • Párapálca
  • Nyugtató hűsítő pára
  • Enyhítheti az orrüregi panaszokat

Rendeltetése:

  • A sópatron 5 gramm természetes, feldolgozatlan kősó kristályt tartalmaz. Légúti tisztítás (nátrium-klorid, magnézium és kalcium különböző, természetes formában). Enyhítheti az orrdugulást, allergiás panaszokat és egyéb tüneteket, amelyeket bizonyos felső légúti betegségek okozhatnak.
  • Aromapálca (kizárólag orrüregi használatra). A nyugtató, hűsítő pára enyhíti az orrüregi panaszokat.
  • Teljesen természetes formula: mentol, ricinusmagból nyert illóolaj, eukaliptusz, fodormenta, borsmenta, levendula, viráglevés és szegfűszeg.

Használat orron át:

Felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott. Orron át történő inhalálásra (felső légúti inhalálás), aromapálcika nélkül.

Inhalálás orron keresztül (felső légút):

Távolítsa el a kupakot az eszközről. Gyengéden az ujjával nyomja be az egyik orrlyukát, a másik orrlyukába helyezze finoman az orr illesztékes eszközt, lélegezzen normálisan. Minden belélegzés után a száján vagy a korábban befogott orrlyukon keresztül lélegezzen ki. A leghatékonyabb gyógyhatás elérésére ez a kilégzési fázis elengedhetetlen. Ügyeljen arra, hogy a kilélegzett levegő ne kerüljön az eszközbe, az abban lévő pára ugyanis ronthatja a gyógyhatást.

Aromapálca nélkül:

Naponta 15-20 percig, megszakítás nélkül használja az inhalátort, vagy ossza fel a használatot három, 7-10 perces részre. 21 napig használja megszakítás nélkül.

Aromapálcával:

Távolítsa el az átlátszó alsó részt, amely a patront védi. Helyezze az aromapálcikát az aromapálcika tartóba és pattintsa a tartót a sópatron aljába. Tegye vissza az átlátszó alsó részt a patronra. Az orr-adapterrel az első héten naponta 3-szor, 1-2 percen át használja az inhalátort. Fokozatosan növelje a használati időtartamot minden héten 1-2 perccel, egészen 3 héten át. Minden használat után tegye vissza a tetejét. 5 éves kor alatt nem ajánlott az aromapálca használata.

Az InHalo száraz só nazális inhalátor elősegíti az orrüreg optimális higiénéjét és egészségét, ezáltal enyhítve a felső légúti panaszokat.

Elsősorban higiéniás okok miatt javasoljuk a termék cseréjét 90 nap után!

Vonalkód (EAN): 5999860112105

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
DSI InHalo Nasal orr száraz só-inhalátor (1x)
DSI InHalo Nasal orr száraz só-inhalátor (1x)
3 690 Ft