Dr. Herz Ausztrál teafa illóolaj (10ml)

Dr. Herz Ausztrál teafa illóolaj (10ml)

1 504 Ft

A Dr. Herz Ausztrál teafa illóolaj általános fertőtlenítő szer, elpusztíthatja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat, gombákat de még a vírusokat is. Rovarcsípés estén, vízzel picit hígítva csökkenthetjük a csípés okozta kellemetlen tüneteket.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 504 Ft / db.
2 darab 1 474 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 429 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 619442 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 150.4 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 147.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 142.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1184.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1160.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1125.2 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Dr. Herz Ausztrál teafa illóolaj általános fertőtlenítő szer, elpusztíthatja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat, gombákat de még a vírusokat is. Rovarcsípés estén, vízzel picit hígítva csökkenthetjük a csípés okozta kellemetlen tüneteket. Inhalálásnál enyhítheti a légúti megbetegedésekkel járó kellemetlen tüneteket.

A bőrsérülés fertőtlenítésére gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk kitűnően alkalmas mivel a seb nem ég tőle.

A fogászatban nemcsak mint antiszeptikum kerül alkalmazásra, hanem -vízzel hígítva- száj frissítőként és fogkő ellen is használatos.

Alkalmazásánál a szem környékét kerülni kell. Gyermekeknél mindig hígítva kell használni.

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat.

Ausztrália őslakói által évezredek óta ismert teafaolaj valóságos minipatika, legyen állandó kísérője, ha üdül, kirándul, sátorozik, strandol, úszik, szaunázik, szállodát, vagy idegen illemhelyet vesz igénybe.

Kiszerelés: 10 ml.

Gyártó: ODP Vital Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Dr. Herz Ausztrál teafa illóolaj (10ml)
Dr. Herz Ausztrál teafa illóolaj (10ml)
1 504 Ft