Domi Humicin Fekete fokhagyma kapszula (90x)

Domi Humicin Fekete fokhagyma kapszula (90x)

14 719 Ft

A Domi Humicin Fekete fokhagyma kapszulában (étrend-kiegészítő készítmény) található fokhagyma jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését. A cink és a szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és a mangánnal együtt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Domi Humicin Fekete fokhagyma kapszulában (étrend-kiegészítő készítmény) található fokhagyma jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését. A cink és a szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és a mangánnal együtt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A kapszula fő alkotó eleme a fekete fokhagyma, ami egy igazi különlegesség, melynek az alapja a friss fehér fokhagyma, amit szabályozottan magas hőmérsékleten, általában 60- 80 Celsius fokon, 30-35 napon keresztül valamint nagy páratartalom mellett folyamatosan melegítenek.

A folyamat során a fokhagyma felveszi feketés árnyalatát, miközben a friss fokhagymára jellemző ízvilág határozottsága megszűnik, azonban a fizikai és a kémiai tulajdonságok egyaránt változnak, aminek jóvoltából növekedésnek indul a benne található antioxidáns és egyes vegyületek mennyisége.

Ez azt jelenti, hogy nagyon sok értékes hatóanyag mértéke a többszörösére emelkedik a fokhagymában, így kifejezetten pozitív hatást gyakorolhat az immunrendszer működésére, de a szív- és érrendszer egészségéhez, a normális koleszterinszint fenntartásához szintén hozzájárulhat. A fekete fokhagyma átalakult vegyületeinek köszönhetően hozzájárul az ideiglenes stresszel szembeni ellenálló képességhez. A fekete fokhagyma közreműködik a normális koleszterinszint fenntartásában, a szív egészségének megőrzésében úgy, hogy mellette a lehelete is szalonképes marad!

Továbbá a kapszula magas arányban tartalmaz huminsavat.

A humin anyagok a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban, a növények humifikálódása során keletkeznek. A huminok családjába tartoznak a biológiailag aktív huminsavak és fulvosavak, melyek legalább 70-féle ásványi anyagot tartalmaznak önmagukban, és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában. Ezek a hosszú molekulaláncú, különleges tulajdonságokkal rendelkező szerves makromolekulák a karbon-kori növényzetből, 300 millió évvel ezelőtt keletkezett tőzegből nyerhetők ki.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a világ egyik legjobb minőségű, legtisztább humin anyag lerakódása Magyarországon található. Ebből a kinyert alapanyagból készül a Humicin® termékcsalád, melynek eredményességét és hatékonyságát 26 nemzetközi díj* támaszt alá. Ezt a kiváló minőségű alapanyagot használjuk fel a Humicin® Fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszulákban.

A huminsavak önmagukban is jótékony hatásúak, mely hatások feltérképezése az egészségtudományok dinamikusan fejlődő területe.

A kapszula további szervetlen alkotóelemei:

szelén (Se), cink (Zn) és mangán (Mn) ionok.

Cink (Zn):

 • A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
 • A cink hozzájárul részt vesz a makro tápanyagok normál anyagcseréjében.
 • A cink hozzájárul zsírsavak normál anyagcseréjében.
 • A cink hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
 • A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Szelén (Se):

 • A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normális működéséhez.
 • A szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Mangán (Mn):

 • A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
 • A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződése.
 • A mangán hozzájárul a sejtek oxidatxív stresszel szembeni védelméhez.

Összetevők:

Szárított fekete fokhagyma őrlemény, természetes huminsav, cink-szulfát, mangán-szulfát, nátrium-szelenit, zselatin (kapszula anyaga), csomósodástgátló anyag: vízmentes kolloid szilícium-dioxid.

Adagolás:

Napi 2×1 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal bevéve.

Kiszerelés: 90 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Ne szedje a készítményt amennyiben allergiás a fokhagymára, vagy véralvadás gátlót szed!
– Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt!
– Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Domi Humicin Fekete fokhagyma kapszula (90x)
Domi Humicin Fekete fokhagyma kapszula (90x)
14 719 Ft