EP Dolorgiet Med fájdalom elleni fülspray (20ml)

Dolorgiet Med fájdalom elleni fülspray (20ml)

3 099 Ft

A Dolorgiet Med fájdalom elleni fülspray (orvostechnikai eszköz) enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 099 Ft / db.
2 darab 3 037 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 944 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 524062 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 155 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 151.9 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 147.2 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2440.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2391.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2318.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Dolorgiet Med fájdalom elleni fülspray (orvostechnikai eszköz) enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható. A fájdalom elleni fülspray a külső hallójárat panaszainak (pl. külső hallójárat gyulladás) kiegészítő kezelésére ajánlott. Enyhítheti a fülfájást, és segít az olyan tünetek esetén, mint a viszketés és a bőrpír. A glicerin hatóanyag nagy vízmegkötő képességének köszönhetően duzzanatcsökkentő, fájdalomcsillapító és filmképző hatású. Ez a védőfilm segít a további irritáció és a külső hatások ellen. A pantenol támogatja ezeket a védőfunkciókat, és a hallójárat kiegészítő ápolására szolgál.

Alkalmazás módja: Fülbe történő befújásra.

Adagolás: Szükség esetén 1 – 2 befújás naponta legfeljebb 4 x a hallójáratba.

Gyermekek elől elzárva tartandó. Felbontás után 6 hétig használható fel. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi használati útmutatót, mert fontos tudnivalókat tartalmaz a termék alkalmazására vonatkozóan. Ez az orvostechnikai eszköz vény nélkül kapható. A lehető legjobb kezelési eredmény elérése érdekében a fülsprayt az előírásnak megfelelően kell alkalmazni.

Összetétel: Glicerin (99,5 %), dexpantenol, cetilpiridinium-klorid, víz.

Alkalmazási terület: Külső hallójárati panaszok (pl.: külső hallójárat gyulladása) külsőleges kezelésére és enyhítésére.

Megjegyzés: A kezelendő panaszok mögött különböző okok állhatnak. Ha 2 nappal az alkalmazást követően nem tapasztalható javulás, orvoshoz kell fordulnia.

Ellenjavallatok: A fülsprayt nem szabad alkalmazni glicerinnel szembeni ismert túlérzékenység és dobhártyasérülés (dobhártyaperforáció) esetén, vagy nyílt sebeknél. Ne alkalmazza egyidejűleg a fülsprayt más helyileg ható gyógyszerekkel (pl.: fülcseppekkel és -kenőcsökkel).

Óvintézkedések és különleges tudnivalók:

  • A fül erős fájdalma esetén keresse fel orvosát.
  • Ha 2 nappal az alkalmazást követően nem tapasztalható javulás, vagy a panaszok erősödnek, orvoshoz kell fordulnia.

Mire kell figyelni gyermekeknél történő alkalmazásnál?

3 éven felüli gyermekek számára alkalmazható. A gyermekeknél történő alkalmazás előtt azonban kérje ki orvosa véleményét.

Mire kell figyelni terhesség és szoptatás alatt?

Nincs olyan útmutatás, amely a terhesség és a szoptatás alatti alkalmazás ellen szól. Alkalmazás előtt azonban ajánlott kikérnie az orvos véleményét.

Adagolás, az alkalmazás módja és időtartama:

  • Tartsa egyenesen a fejét, tartsa a spray-palackot a hallójárat bejárata elé, és végezzen 1-2 befújást a sprayvel.
  • A jobb hatás érdekében masszírozza a fület néhány másodpercig.
  • Hagyja az oldatot néhány másodpercig hatni. Ezután hajtsa a fejét oldalra, és törölje le a lefolyó folyadékot egy tiszta ruhával, majd szárítsa meg a fülét.
  • Minden használat után húzza le a szórófej elülső feltétjét, öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg. Szükség szerint legfeljebb napi 4 alkalommal használható. A fülspray megelőzésre is használható.

Kiszerelés: 20 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Dolorgiet Med fájdalom elleni fülspray (20ml)
Dolorgiet Med fájdalom elleni fülspray (20ml)
3 099 Ft