EP Dettol Power & Fresh felülettisztító spray (500ml)

Dettol Power & Fresh citrom és lime univerzális felülettisztító spray (500ml)

1 849 Ft

A Dettol Power & Fresh citrom és lime univerzális felülettisztító spray egyaránt alkalmas a háztartásban megtalálható felületek tisztítására és fertőtlenítésére. A termék háromszoros tisztítóerővel rendelkezik (zsír, odaégett ételmaradékok, fürdőszobai szennyeződések) a mindennapi makacs szennyeződésekkel szemben.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 849 Ft / db.
2 darab 1 812 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 757 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 446187 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 3.7 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 3.6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1455.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1426.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1383.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Dettol Power & Fresh citrom és lime univerzális felülettisztító spray egyaránt alkalmas a háztartásban megtalálható felületek tisztítására és fertőtlenítésére. A termék háromszoros tisztítóerővel rendelkezik (zsír, odaégett ételmaradékok, fürdőszobai szennyeződések) a mindennapi makacs szennyeződésekkel szemben és elpusztítja a kórokozók 99,9%-át*, köztük az E.Coli-t és az influenza vírust, emellett friss illatot hagy maga után.

*Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, szelektív virucid (influenza, H1N1, rotavírus inaktiváló).

Összetevők:

Biocid hatóanyag: benzalkónium-klorid (0,11 g, EC: 270-325-2) PT 2., PT 4. terméktípus

Alkalmazható:

Konyhai felületekhez, edényszárítóhoz, zuhanyfülkéhez, főzőlapokhoz, szemetesekhez, fürdőkádhoz és csapokhoz, konyhai mosogatóhoz, padlóhoz, vécéülőkéhez.

Használati útmutató:

Felületfertőtlenítésre alkalmazható, folyékony koncentrátum, lakossági felhasználásra. A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Kifújáskor tartsa a flakont függőlegesen, 20-25 cm távolságra a tisztítandó felülettől. Juttassa a készítményt fertőtlenítendő felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyja hatni az előírt behatási ideig. A behatási idő letelte után szükség esetén ivóvíz minőségű vízzel leöblíthető a kezelt felület. Használat előtt 5 perccel mindig próbálja ki egy kevésbé látható területen. Minimális behatási idő szelektív virucid és baktericid (MRSA) hatás elérésére 5 perc, yeasticid hatás elérésére 15 perc. A felületet a behatási idő alatt nedvesen kell tartani!

Kiszerelés: 500 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Dettol Power & Fresh citrom és lime univerzális felülettisztító spray (500ml)
Dettol Power & Fresh citrom és lime univerzális felülettisztító spray (500ml)
1 849 Ft