EP Deepblue Covid-19 antigén nyálteszt (1x)

Deepblue Covid-19 antigén nyálteszt (1x)

1 159 Ft

A Deepblue Covid-19 antigén nyálteszt gyerekek és felnőttek otthoni, kényelmes és fájdalommentes teszteléséhez ajánlott antigén nyálgyorsteszt.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 159 Ft / db.
2 darab 1 136 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 101 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 255831 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1159 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1136 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1101 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1103.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1081.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1048.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Deepblue Covid-19 antigén nyálteszt (orvostechnikai eszköz) gyerekek és felnőttek otthoni, fájdalommentes teszteléséhez lett kifejlesztve. A mintavételhez használt eszköz egy pálcás nedvszívó tampon, amiben a nyál összegyűlik. A Deepblue öntesztje ebből mutatja ki a SARS CoV-2 vírus jelenlétét – antigénjét – a szervezetben a koronavírus-fertőzés első hét napján. Az eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést.

A termék egy otthoni felhasználási célra szánt, rendkívül kényelmesen és gyorsan – mindössze 15 perc alatt – elvégezhető antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel egy pálcikára rögzített tamponnal történik. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.

A Deepblue pálcikás nyáltesztjével az ember teljesen megszabadul a korábbi kényelmetlenségektől, hiszen nem fognak mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egész a nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy tölcsérbe.

Bármilyen nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de az ébredés után, vagy szájöblítés, evés, ivás, dohányzás előtt levett nyálminta a legjobb. A tesztelés végtelenül egyszerű. A pálcikát szájba kell venni, majd óvatosan a száj belsejében egy kicsit tamponálni, és utána hagyni, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba.

A nyálmintával átitatott tampont bele kell tenni az extrakciós reagenssel előre feltöltött csőbe. Némi kevergetés, áztatás és a folyadék kipréselése után a cseppentő segítségével 2 cseppet adunk a tesztkazetta megfelelő nyílásába. Ezután már nincs más dolgunk, minthogy figyeljük, amint egy sötét sáv szépen végigvonul a kazetta közepén található kémlelőnyílásban. Mintegy 15 perc várakozási idő után le is olvashatjuk az eredményt.

Ennél kíméletesebb COVID-19 tesztelés talán nincs is. Ezért a tesztért a gyerekek, felnőttek egyaránt nagyon hálásak lesznek.

Deepblue COVID-19 antigén pálcikás, otthoni nyálgyorsteszt alapinformációk:

Az antigénteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus egy részét – fehérjéjét -, antigénjét mutatja ki. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

Fontos!

Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen leginkább kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményt.

A Deepblue pálcikás, szopogatós antigén otthoni nyálteszt legfontosabb előnyei:

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben
 • végtelenül egyszerű, otthon is elvégezhető tesztelési eljárás
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás
 • bárki, bárhol elvégezheti a tesztet, akár otthon, a nappaliban, a TV előtt ülve
 • nincs szükség üzemorvos vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • az eredmény 15 perc elteltével leolvasható

Termékinformációk:

 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől és kényelmetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt.
 • A termék idősek és laikusok által is biztonságosan felhasználható.
 • Öntesztelésre és otthoni használatra engedélyezett.

A csomag tartalma:

 • Teszt
 • Antigén extrakciós cső az extrakciós reagenssel
 • Sterilizált tamponpálca
 • Útmutató
 • Hulladékgyűjtő tasak

A tesztelés menete:

A tesztelés előtt hagyja, hogy a tesztkazetta, az extrakciós reagens és a nyálminta szobahőmérsékletűre (15 ~ 30 ℃) egyenlítődjön ki. Kérjük, hogy a teszt teljes idejére tartsa a hőmérsékletet 15 ~ 30 ℃ és a páratartalmat 20-80% között.

 1. Bontsa ki a tasakot, és vegye ki a tesztet, amit egy órán belül fel kell használni. Ismerje fel az eredményjelző ablakot, ill. a mintabeöntő nyílását (S).
 2. Finoman távolítsa el az alufóliát.
 3. Nyomja be a dobozon az előperforált kört, hogy egy lyukat kapjon rajta, majd állítsa bele az extrakciós csövet a nyílásba.
 4. Vegye ki a csomagolásából a sterilizált tamponpálcát.
 5. Tegye a sterilizált tamponpálca puha hegyét a szájába, aktívan tamponálja a szája belsejét és a nyelvét a nyálminta összegyűjtéséhez kb. 30-60 másodpercig, amíg a puha hegy megtelik nyállal.
 6. Tegye a tamponmintát az extrakciós csőbe, forgassa benne kb. 10 másodpercig, és nyomja a tampon fejét háromszor a cső falához, hogy a benne lévő antigén kiváljon.
 7. Nyomja bele erősen a csepegetetőt a csőbe.
 8. Az extrakciós csövet függőlegesen tartva adjon két cseppet a nyálmintából a mintabeöntő nyílásba (S). Indítsa el a stoppert.
 9. 15 perc elteltével olvassa le az eredményt. 30 perc múlva már ne olvassa le azt.
 10.  Kérjük, az összes felhasznált anyagot tegye a mellékelt hulladékgyűjtő tasakba. A tesztkészletet a normál háztartási hulladékkal együtt ártalmatlaníthatja a vonatkozó helyi előírásoknak megfelelően.

Eredmények értelmezése:

Pozitív: ha mind a kontrollvonal (C), mind a tesztvonal (T) megjelenik, az azt jelzi, hogy kimutatható a SARS-CoV-2 antigén, és az eredmény pozitív.

Ha a teszteredmény pozitív:

Jelenleg fennáll a COVID-19 fertőzés gyanúja.
Azonnal forduljon orvoshoz vagy a helyi egészségügyi szolgáltatóhoz.
Tartsa be a helyi előírásokat, vonuljon önkéntes karanténba, és jelentse a helyi előírásoknak megfelelően.
A megerősítéshez végezzen PCR-vizsgálatot.

*Figyelem! Nem számít, hogy a színes sáv mennyire halvány a tesztzónában (T), az eredményt pozitívnak kell tekinteni.

Negatív: ha csak egy kontrollvonal (C) van, és a tesztvonal (T) színtelen, az azt jelzi, hogy nem kimutatható a SARS-CoV-2 antigén, és az eredmény negatív.

Ha a teszteredmény negatív: továbbra is tartsa be a kontaktusokra és a védőintézkedésekre vonatkozó összes vonatkozó szabályt. Még ha a teszt negatív is, akkor is fennállhat a fertőzés. Kétség esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden szakaszában.

Ha a kontrollvonal (C) nem figyelhető meg, a teszt érvénytelen függetlenül attól, hogy a tesztvonal (T) látható-e vagy sem. Új tesztet kell végezni egy új vizsgálati eszközzel.

Ha a teszt eredménye érvénytelen, azt a hibás tesztelési eljárás okozhatja. Kérjük, ismételje meg a tesztet.
Ha a teszteredmény továbbra is érvénytelen, kérjük, forduljon orvosához, vagy a COVID-19 tesztközponthoz.

A teszt tárolása:

Tárolja 4 ℃ ~ 30 ℃ között. 24 hónapig eláll. Az alufólia tasak felbontása után a tesztkészüléket a lehető leghamarabb: egy órán belül fel kell használni (15 ~ 30 ℃, páratartalom ≤80% mellett)

Fontos figyelmeztetések:

– A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
– Ez az otthoni, öntesztelési felhasználási célra szánt antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

Vonalkód (EAN): 6970277516808

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Deepblue Covid-19 antigén nyálteszt (1x)
Deepblue Covid-19 antigén nyálteszt (1x)
1 159 Ft