Curaprox Enzycal 1450 fogkrém (75ml)

Curaprox Enzycal 1450 fogkrém (75ml)

2 719 Ft

A Curaprox Enzycal 1450 fogkrém támogatja a nyál természetes védő funkcióját és nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot. A nátrium-fluorid és enzimek kombinációjának kettős erejével véd a fogszuvasodás ellen.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 719 Ft / db.
2 darab 2 665 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 583 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 896502 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 36.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 35.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 34.4 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2140.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2098.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2033.9 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Curaprox Enzycal 1450 fogkrém támogatja a nyál természetes védő funkcióját és nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot. A nátrium-fluorid és enzimek kombinációjának kettős erejével véd a fogszuvasodás ellen. Természetes módon korlátozza a baktériumok elszaporodását és erősíti a szájflóra természetes egyensúlyát. Használatával kevesebb lerakódás, fogkő keletkezik.

Enzimek stabilizálják és jelentősen megerősítik a nyál antibakteriális és remineralizáló szerepét, támogatják a nyál természetes védő funkcióját. A nyálban természetesen is jelen lévő enzimek további támogatást kapnak az Enzycalban található enzimekből álló laktoperoxidáz rendszer védő és gyógyító funkciója által. A laktoperoxidáz rendszer segít megelőzni a szájszárazságot is.

Nátrium-fluorid remineralizálja, azaz visszaépíti a sérült fogzománcot és akadályozza a káros bakteriális lepedék növekedését.

Zománcbarát, enyhén abrazív, így gyengéden mégis alaposan tisztít.

Jelentősen csökkenti az afták kialakulását.

Mindent kivontak, ami károsító lehetne.

Nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot.

Nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), mely a legtöbb fogkrémben megtalálható és agresszív habképző anyag. Az SLS-t egy semleges összetevőre cserélték.

Nem tartalmaz erős illóolajat, mely irritálná a nyálkahártyát. Az illóolaj adalékokat, mint például a mentolt, minimálisra csökkentették.

Az abráziós érték (RDA) szintén alacsony.

Enyhe ízesítésű. Kellemes, enyhe íze nem zavarja meg az ízérzékelést.

12 éves kortól használható.

1450 ppm nátrium fluoridot tartalmaz.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Curaprox Enzycal 1450 fogkrém (75ml)
Curaprox Enzycal 1450 fogkrém (75ml)
2 719 Ft